Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων είχε στην Αθήνα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων είχε στην Αθήνα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαο Βούτση είχε σήμερα στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί στην Αθήνα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Βουλής των Ελλήνων, καλωσορίζοντας τον κ. Κυπριανού, ο Νικόλαος Βούτσης δήλωσε ότι το ΑΚΕΛ, διαδραμάτιζε και διαδραματίζει πάντα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις για την κοινωνία, για το λαό της Κύπρου, αλλά και για το μεγάλο θέμα της επανένωσης.

«Θα έχουμε την ευκαιρία, για μία ακόμα φορά, στο πλαίσιο των πυκνών και εποικοδομητικών επαφών που έχουμε και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ν’ ακούσουμε από πρώτο χέρι τις εκτιμήσεις σας και να είμαστε αρωγοί σε ό,τι χρειαστεί, όπως και αντίστροφα, από τη δική σας πλευρά, πάντοτε έχουμε χρήσιμες συμβουλές και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια» είπε στον Άντρο Κυπριανού ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ευχαρίστησε το σύνολο του ελληνικού λαού και του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας για τη συμπαράσταση στον αγώνα για την απελευθέρωση και την επανένωση της Κύπρου.

«Η Ελλάδα για μας είναι το βασικότερο στήριγμα και είναι πολύ σημαντικές αυτές οι συζητήσεις που έχουμε για το μέλλον της Κύπρου και του κυπριακού λαού» ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Αθανασίου και ο Διπλωματικός Σύμβουλος της Βουλής, Πρέσβης Σπύρος Θεοχαρόπουλος.

Τον κ. Κυπριανού συνόδευαν ο Γιώργος Λουκαΐδης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, και η Χριστίνα Νικολάου, μέλος του Γραφείου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΑΚΕΛ.