Χ. Παντελίδης για Τάσσο Παπαδόπουλο: Η λασπολογία συνεχίστηκε και από τον Δήμαρχο Πάφου

Χ. Παντελίδης για Τάσσο Παπαδόπουλο: Η λασπολογία συνεχίστηκε και από τον Δήμαρχο Πάφου

Για λασπολογία εναντίον του αείμνηστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου από τον Δήμαρχο Πάφου Φάιδωνα Φαίδωνος, κάνει λόγο ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Μελετών “Τάσσος Παπαδόπουλος” Χρύσης Παντελίδης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Παντελίδης αναφέρει ότι "δυστυχώς, η λασπολογία εναντίον του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου συνεχίστηκε και σήμερα από τον Δήμαρχου Πάφο, ο οποίος πλέον μπερδεύει και τις ανακρίβειες που ο ίδιος και η εφημερίδα Πολίτης δημοσίευσαν. Προκαλεί ακόμα εντύπωση το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πάφου δεν κατονομάζει τη λεγόμενη πηγή των πληροφοριών του”.

Ο κ. Παντελίδης επανέλαβε ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε σχέση ή ανάμιξη σε οποιοδήποτε σκάνδαλο. Διευκρίνισε πως το μόνο δείπνο ανάμεσα στον Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Γεώργιο Μπόμπολα έγινε στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2007, στο πλαίσιο συναντήσεων του τότε Προέδρου με εκδότες και δημοσιογράφους (ο κ. Μπόμπολας είναι εκδότης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και μεγαλομέτοχος του MEGA), και διαβεβαίωσε, καθώς ήταν παρών στο συγκεκριμένο δείπνο, ότι αντικείμενο συζήτησης ήταν μόνο το Κυπριακό και οι επερχόμενες τότε προεδρικές εκλογές.

“Όλα τα υπόλοιπα περί μυστικών ή άλλων δείπνων και συναντήσεων στην Κύπρο ή στην Ελλάδα είναι λάσπη, παραμύθια και συκοφαντίες με στόχο να πλήξουν τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, ο οποίος προφανώς ενοχλεί κάποιους ακόμα και μετά το θάνατό του”, κατέληξε ο κ. Παντελίδης.