Ο Δ. Συλλούρης επέστρεψε τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ στη Βουλή

Ο Δ. Συλλούρης επέστρεψε τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ στη Βουλή

 Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύης Δημήτρης Συλλούρης επέτρεψε σήμερα στη Γενική Διευθύντρια της Βουλής τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ ύψους 101.833,62 ευρώ “μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση”, όπως σημειώνει σε σχετική επιστολή του προς τη Βασιλική Αναστασιάδου την οποία και έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο κ. Συλλούρης αναφέρει στην επιστολή του ότι “η πράξη μου αυτή γίνεται με την βεβαιότητα ότι κανένα ζήτημα δεν εγείρεται, όμως η προσπάθεια κάποιων για διαστρέβλωση με αναγκάζει να προβώ στην πιο πάνω ενέργεια.”

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Συλλούρης είπε ότι “λόγω των κακόβουλων διαδόσεων και δημοσιεύσεων αναφορικά με την χορηγία προς το ΕΥΡΩΚΟ και παρ' όλη τη βεβαιότητα μας για τα δικαιώματα μας, τα οποία θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους, και παρόλο ότι δημόσια έχουμε πει ότι ενημερώσαμε τους θεσμούς και τις αρχές για κάθε βήμα, η καθαρότητα και οι αρχές μας δεν μας επιτρέπουν να ανεχθούμε άλλο τη ψιθυρολογία”.

“Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι τις διαδόσεις. Επαναλαμβάνω θα τα διεκδικήσω και με το παραπάνω την ώρα που θα έρθει η ώρα”, κατέληξε.