Α.Νεοφύτου: ΔΗΣΥ και Νέα Δημοκρατία μοιράζονται κοινό όραμα και αξίες

Α.Νεοφύτου: ΔΗΣΥ και Νέα Δημοκρατία μοιράζονται κοινό όραμα και αξίες

Στο κοινό όραμα και αξίες που μοιράζονται Δημοκρατικός Συναγερμός και Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε χαιρετισμό στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Τον τελευταίο καιρό όμως, μας ενώνει και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Είναι η προσπάθεια να βγάλουμε την Κύπρο και την Ελλάδα από τον βούρκο της οικονομικής κρίσης», συνεπεία διακυβερνήσεων «που δεν σεβάστηκαν το δημόσιο χρήμα, δεν σεβάστηκαν την ίδια την ζωή και τις τσέπες των ανθρώπων, αλλά με θράσος τις θυσίασαν για να κερδίσουν το χειροκρότημα της στιγμής και να μοιραστούν τα πρόσκαιρα λάφυρα της εξουσίας», είπε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ως προς την πορεία της Κύπρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε: «Μας ρωτάτε πολλοί, πώς στην Κύπρο τα καταφέραμε. Απλά είπαμε την αλήθεια στους πολίτες. Και πορευτήκαμε με συνέπεια και τόλμη, δίχως παλινδρομήσεις. Αναλάβαμε την ιδιοκτησία της εφαρμογής του μνημονίου και του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της χώρας».

Ο κ. Νεοφύτου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και προς το ρόλο που έχει να διαδραματίσει η ΝΔ στην επιστροφή της Ελλάδας στη σωστή πορεία.

«Πιστεύω σε εσένα», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ από το βήμα του 10ου Συνεδρίου για να προσθέσει «αλλά και σε αυτή την παράταξη. Ξέρω τις απόψεις σας, που είναι οι ίδιες με τις δικές μας. Απόψεις που μπορούν, να βγάλουν την Ελλάδα από τα αδιέξοδα. Και το πιστεύω έντονα. Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει τη λύση σε αυτή τη χώρα».