Αλληλεγγύη για πολυφωνία στη Βουλή: Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Αλληλεγγύη για πολυφωνία στη Βουλή: Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Σε ανακοίνωση τύπου το Κίνημα Αλληλεγγύη αναφέρθηκε στο θέμα της πολυφωνίας στη βουλή τονίζοντας ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Οι αντιδημοκρατικές πεποιθήσεις του κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου είναι γνωστές και οι αναχρονιστικές αντιλήψεις του περί Δημοκρατίας επιβεβαιώθηκαν για πολλοστή φορά στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΣΥ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του για τις βουλευτικές εκλογές.

Οι σημερινές του δηλώσεις ότι η πολυφωνία στη νέα Βουλή θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση και παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα, συνιστούν εκτροπή και βάναυσο βιασμό της Δημοκρατίας.

Δεν μπορεί να τρομοκρατεί τους πολίτες στην απέλπιδα προσπάθεια του να διατηρηθεί εν ζωή το κατεστημένο που λεηλάτησε τον τόπο .

Προφανώς για τον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου, αποσταθεροποίηση της χώρας είναι να μην επιτυγχάνει εύκολα συνεργασίες ο ίδιος στην Ολομέλεια της Βουλής, για αυτό και προώθησε μαζί με το ΑΚΕΛ την αλλαγή του εκλογικού νόμου.
Είμαστε βέβαιοι ότι αν μπορούσε θα έθετε το όριο εισδοχής στη Βουλή και στο 10%, στο όνομα της πολιτειακής σταθερότητας της χώρας, όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται.

Οι πολίτες όμως δεν τρομοκρατούνται και θα μιλήσουν στην κάλπη.

Και αυτά τα αποτελέσματα ο κύριος Νεοφύτου δεν θα μπορεί να τα αλλάξει πραγματοποιώντας συνεδρίες για να αποσυρθούν όσοι δημοκρατικά θα εκλεγούν για να εκπροσωπήσουν το λαό στη Βουλή.