Συνάντηση αντιπροσωπείας ΔΗΣΥ με Υπουργό Ενέργειας

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΔΗΣΥ με Υπουργό Ενέργειας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός με αφορμή τη συνάντηση αντιπροσωπείας του κόμματος με τον Υπουργό Ενέργειας.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Λευτέρη Χριστοφόρου μετά από συνάντηση Αντιπροσωπείας ΔΗΣΥ με τον Υπουργό ΕΕΒΤ κ. Γιώργου Λακκοτρύπη και του Επιτρόπου Αφερεγγυότητας κ. Γιώργου Καροτσάκη στο Υπουργείο Ενέργειας

Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού με σκληρή προσπάθεια, επιτυχημένη στρατηγική και οργανωμένο σχέδιο, κατορθώνει να κινεί την οικονομία και την ανάπτυξη επιτυγχάνοντας σημαντικούς ρυθμούς αύξησης και στον τουριστικό τομέα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το ότι η Κύπρος τρία χρόνια μετά την καταστροφή και την χρεοκοπία, κατορθώνει να επιτυγχάνει ιστορικό ρεκόρ εισοδημάτων και αφίξεων στον τουρισμό μας, κινώντας και αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας αλλά ταυτόχρονα και δημιουργώντας και εισόδημα για τον τόπο μας, είναι απόδειξη της ορθής πορείας και της σταθερής προοπτικής για τον τόπο μας.

Η παρούσα κυβέρνηση στην πράξη αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία στο πλαίσιο αφερεγγυότητας που ουσιαστικά προστατεύει τους κύπριους πολίτες και όσον αφορά την πρώτη κατοικία αλλά και όλους αυτές τις ευάλωτες ομάδες με τον δανεισμό που ουσιαστικά προστατεύει και τον πρωτοφειλέτη αλλά ταυτόχρονα και τους εγγυητές.