H απάντηση Σελινόπουλου σε επικριτές και Παύλο Μυλωνά: «Τα μακριά κοντά»

H απάντηση Σελινόπουλου σε επικριτές και Παύλο Μυλωνά: «Τα μακριά κοντά»

Ο Διευθυντής του Κινήματος Αλληλεγγύη Γιάννης Σελινόπουλος δίνει τη δική του απάντηση στους επικριτές του κόμματος του και στον Παύλο Μυλωνά.

Όπως διευκρινίζει ο κ. Σελινόπουλος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Κίνημα Αλληλεγγύη καταπολεμά ξεκάθαρα τη διαφθορά.

Θυμηθείτε επίσης: Δριμεία επίθεση Μυλωνά στην Αλληλεγγύη: «Κορόιδα...» (photo)

Δείτε αυτούσια την ξεκάθαρη απάντηση του Γιάννη Σελινόπουλου:

«Προς βιαστικούς επικριτές και τον κύριο Παύλο Μυλωνα. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι και θα είναι το κόμμα που ξεκάθαρα καταπολεμά περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα τη διαφθορά, και είναι κάθετα εναντίον της ΔΔΟ. Όσο και να ενοχλεί πολλούς, τους οποίους νοιάζει πρώτα η "πρωτοκαθεδρια" στον ενδιάμεσο χώρο, και μετά το καλό του τόπου. Κάντε λίγη υπομονή όσοι αφήνετε υπονοούμενα, και θα δείτε αν λάβαμε ανταλλάγματα ως Αλληλεγγύη.

Μιλάτε για κορόιδα. Δύο σημεία μόνο:

1. Επιχειρηματολογείτε σε λανθασμένη βάση. Όσοι το κάνουν από χθες, θα αναγκαστούν να ανακαλέσουν αναγκασμένοι από την πραγματικότητα που θα ζούμε όλοι μας στον τόπο και στη Βουλή.

ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΣΥΝΕΒΗ.
Να υποθέσω ότι αν το ΑΚΕΛ - λόγω καταβολων του Προέδρου σας- ψηφιζε τυχόν υποψηφιότητα στελέχους σας, εσείς δεν θα τον στηριζατε λόγω της στήριξης ΑΚΕΛ και θα αφηνατε να αιωρουνται υπονοούμενα προς τους ψηφοφόρους του κόμματος σας ότι είναι κορόιδα η δεκανικια του ΑΚΕΛ;

2. Πιασαρικο το επιχείρημα της Συμμαχιας ότι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ υποτίθεται έσπασε την ενότητα και το μετωπο του "ενδιαμεσου" χώρου, αλλά πρόκειται για παραμύθι που δεν έχει δράκο. Δύο μόνο κορμοι επιχειρηματων:

Α) Η Συμμαχία Πολιτών χρειάστηκε 9 μέρες για να αποφασίσει να στηρίξει Σιζοπουλο; Μήπως τελικά συρθηκατε να υποστηριξετε αυτή την υποψηφιότητα αφού κάνατε διαβουλευσεις με άλλα κόμματα για δικό σας υποψήφιο, και δεν σας βγηκε; Μήπως είχατε ενοχληθει που δεν ερωτηθηκατε (όπως ούτε και εμείς ούτε και οι Οικολογοι) από το ΔΗΚΟ, για την "επιβολη" της υποψηφιοτητας Σιζοπουλου και καλουσασταν να είστε ουραγοι των εξελίξεων; Τι συζητούσατε 9 ολοκληρες μέρες πριν καταληξετε, και μήπως πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι κορόιδα να πιστεύουν ότι αυτό που συζητουσατε ήταν ένα πλαίσιο Αρχών με το οποίο και η Αλληλεγγύη και κάθε σωστό κόμμα που θέλει να βελτιώνει τη Δημοκρατία, συμφωνεί στο 90% τουλάχιστον, αφού πρόκειται για βελτίωση της λειτουργίας της Βουλής; Οι Οικολόγοι κατέβηκαν στην ψηφοφορία με υποψηφιότητα Περδικη στις ψηφοφορία η όχι;

Β) Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είχε πάρει την απόφαση της να στηρίξει τον οποιο υποψήφιο του ενδιαμεσου χώρου από τις 27 Μαΐου, αν δεν έβρισκε υποστήριξη από κανένα κόμμα η υποψηφιότητα Συλλουρη στην τρίτη ψηφοφορία. Πολύ νωρίτερα από εσάς. Ευτυχώς τα εμαιλ γράφουν ημερομηνίες αδιαμφισβητητες. Πάλι χωρίς να ζητήσουμε ανταλλαγματα από κανέναν, ούτε να μπούμε σε "διαπραγματευσεις", ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, όπως κάνατε εσείς.

Τα μακριά κοντά εγιναν που λέει και ο λαός. Από τις πράξεις μας θα κριθουμε όλοι. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι. Στον αγώνα να σωθεί η χώρα από νεα καταστροφική λύση που έρχεται δυστυχώς, εμείς θα είμαστε εκεί να αγωνιστουμε, δίπλα και μαζί, με όσους ανήκουν επίσης στον πατριωτικο χώρο, που αγωνίστηκε και το 2004. Ελπίζουμε να είστε και εσείς εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα είστε. Όλα θα φανούν.»