Επίθεση Γεννάρη σε όσους ψήφισαν ΕΛΑΜ: «Έφτυσαν στις θυσίες των πατέρων τους»! (photo)

Επίθεση Γεννάρη σε όσους ψήφισαν ΕΛΑΜ: «Έφτυσαν στις θυσίες των πατέρων τους»! (photo)

Σε αιχμηρή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο δημοσιογράφος Κώστας Γεννάρης, αναφερόμενος στους ψηφοφόρους που επέλεξαν να ψηφίσουν ΕΛΑΜ.

Ο κ. Γεννάρης στην ανάρτηση του αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι « έφτυσαν στις θυσίες των πατέρων τους στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο, στις θυσίες του Ελληνικού λαού και της ανθρωπότητας ολόκληρης ».

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο του κυρίου Γεννάρη ενώ δείτε πιο κάτω σε φωτογραφία την ανάρτηση:

«Ειλικρινά με απασχολεί: Πώς είναι δυνατόν 13,000 Κύπριοι ψηφοφόροι επέλεξαν να υποστηρίξουν στην κάλπη ένα φασιστικό κίνημαόπως το ΕΛΑΜ; Αντιλαμβάνομαι το ρόλο που ενδεχόμενως να έπαιξε στην απόφαση τους η απογότευση, η πικρία και η απόρριωη του συστήματος. Αλλά είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι να έφτυσαν στις θυσίες των πατέρων τους στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο, στις θυσίες του Ελληνικού λαού και της ανθρωπότητας ολόκληρης και να προκαλούν τις εκατοντάδες χλιάδες άλλους συμπατριώτες τους που από το 1974 υποφέρουν εξαιτίας ενεργειών των ομογάλακτων τους οργανώσεων που προηγήθηκαν; Και πώς έδωσαν τώρα το δικαίωμα σε αυτά τα ανθρωποειδή να επικαλούνται αυτές τις 13,000 που τους ψήφισαν για να αντιμετωπίζουν κάθε κριτική καια πόρριψη που αντιμετωπίζουν;»

Δείτε τη φωτογραφία:

genmnaris