Αναστασιάδης για Πυρκαγιές: Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση

Αναστασιάδης για Πυρκαγιές: Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση

Τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευγνώμονες ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της μεγάλης φωτιάς στην περιοχή της Σολέας, εκφράζει σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Στη δήλωση εκφράζονται συγκεκριμένα ευχαριστίες προς όλους τους λειτουργούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας, της Αστυνομίας, της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας και γενικότερα προς όλους τους δημόσιους λειτουργούς, όπως επίσης και προς τα στελέχη και τους στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς και ιδιαίτερα τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Σολέας. "Όλους αυτούς που με αυτοθυσία και συντεταγμένα, συνέβαλαν στις προσπάθειες για προστασία των ανθρώπινων ζωών, του περιβάλλοντος και των κατοικημένων περιοχών", αναφέρει ο ΠτΔ.

Απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες στις φίλες χώρες Ισραήλ, Ελλάδα, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία καθώς και την Ευρωπαϊκή Ένωση "η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η πατρίδα μας". "Ευχαριστίες απευθύνω επίσης στη Ρωσική Ομοσπονδία για το άμεσο ενδιαφέρον και την προθυμία της να στηρίξει την επιχείρηση κατάσβεσης", καταλήγει ο Πρόεδρος στη γραπτή του δήλωση.