ΕΛΑΜ για Μαρί: Δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί

ΕΛΑΜ για Μαρί: Δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί

Το ΕΛΑΜ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην τραγωδία του Μαρί και τονίζει ότι δεν θα αφήσει να ξεχαστούν τα 13 θύματα και τα εγκληματικά λάθη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την θλιβερή εκείνη μέρα της 11ης Ιουλίου, όπου 13 λεβέντες έδωσαν την ζωή τους, παραμένοντας πιστοί όμως στο καθήκον.

Στον αντίποδα μια πολιτεία με τις δικές της ευθύνες, που τόσα χρόνια μετά δεν καταλογίστηκαν, την κρατική υποδομή λαβωμένη με τα εγκληματικά λάθη που την βαραίνουν μέχρι σήμερα και ένα φάκελος που έκλεισε πριν καν καλά – καλά ανοίξει.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας και όταν δεν μαθαίνεις, είναι νόμος να τα ξαναζείς και να κλαις πάλι επί ερειπίων.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί η φονική έκρηξη και οι ευθύνες, όποιους και αν βαραίνουν. Δυστυχώς πέντε χρόνια μετά και είμαστε στην θέση να ζητούμε ακόμα να καταλογιστούν ευθύνες, οι οποίες θα έπρεπε εδώ και πολλή καιρό να αποδοθούν.

Ας μην επιτρέψουμε στην ατιμωρησία να μας οδηγήσει σε νέα μαύρα, θλιβερά καλοκαιρία. Δεκατρία άτομα και οι οικογένειες τους απαιτούν δικαίωση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.