Στις 7 Σεπτεμβρίου στο Προεδρικό θα απονεμηθούν τα CIPA International Investment Awards

Στις 7 Σεπτεμβρίου στο Προεδρικό θα απονεμηθούν τα CIPA International Investment Awards

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα απονεμηθούν τα φετινά CIPA International Investment Awards στο πλαίσιο ειδικής τελετής στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, τα CIPA International Investment Awards βραβεύουν και αναδεικνύουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σημαντικές ξένες επενδύσεις στην Κύπρο αλλά και άτομα που έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της χώρας ως επιχειρηματικό κέντρο. Τα βραβεία διοργανώνει το περιοδικό Gold και ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Φέτος στην τελετή απονομής των τέταρτων CIPA International Investment Awards θα απονεμηθούν συνολικά 9 βραβεία, οκτώ σε εταιρείες και ένα σε μια προσωπικότητα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στην τελετή απονομής, όπως σημειώνεται, περιλαμβάνονται πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές και επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την 7η Σεπτεμβρίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Τονίζεται τέλος ότι η προσέλευση είναι αυστηρά κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης.