ΕΛΑΜ για Συνομιλίες: Διαπραγματεύσεις με αρνητικό πρόσημο

ΕΛΑΜ για Συνομιλίες: Διαπραγματεύσεις με αρνητικό πρόσημο

Σε ανακοίνωση τύπου το ΕΛΑΜ τοποθετείται για τις εξελίξεις στο κυπριακό και τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν αρνητικό πρόσημο.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Τα τελευταία 24ωρα γινόμαστε μάρτυρες συνεχιζόμενων αποκαλύψεων, που αφορούν τις συνομιλίες για το Κυπριακό και βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι πλείστες εκ των οποίων προέρχονται από τα ΜΜΕ της κατοχής και της Τουρκίας.

Μέσα από την πλειάδα των αποκαλύψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι οι συνεχείς ολέθριες υποχωρήσεις της Κυπριακής Κυβέρνηση και οι παράλογες απαιτήσεις της κατοχικής κυβέρνησης, που φαίνεται να υλοποιούνται με την δική μας εγκληματική ανοχή.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διερωτόμαστε ποιες είναι οι υποχωρήσεις που έχει προβεί η κατοχική κυβέρνηση, η Τουρκία, έναντι των δικών μας αξιώσεων. Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ενημερώσει επίσημα τον Κυπριακό Ελληνισμό, τι έχουμε επιτύχει.

Δυστυχώς οι αδέξιοι πολιτικοί χειρισμοί μας έχουν καταντήσει από θύμα σε θύτη και ενώ έχουμε όλο το δίκαιο με το μέρος μας, σήμερα εκλιπαρούμε υποκύπτοντας.