ΔΗΣΥ : Το ΔΗΚΟ βρίσκεται σε σύγχυση

ΔΗΣΥ : Το ΔΗΚΟ βρίσκεται σε σύγχυση

Το ΔΗΚΟ συνεχώς ανασκαλεύει ζήτημα Ελέγχων και Θεσμών και επανέρχεται και μέσα από λογαριασμούς της ηγεσίας του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να κατηγορήσει το ΔΗΣΥ και τον Πρόεδρο του ανακοινώνει το ΔΗΣΥ.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση.

Σύγχυση στο ΔΗΚΟ και οι διαχρονικές σχέσεις «ΔΗΚΑΚΕΛ»
Το ΔΗΚΟ συνεχώς ανασκαλεύει ζήτημα Ελέγχων και Θεσμών και επανέρχεται και μέσα από λογαριασμούς της ηγεσίας του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να κατηγορήσει το ΔΗΣΥ και τον Πρόεδρο του.

Επειδή στο ΔΗΚΟ βρίσκονται σε σύγχυση, θα θέλαμε να τους επισημάνουμε τα εξής:

Ένα. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Πρόεδρος του σέβονται απόλυτα τα όποια ευρήματα του Γενικού Ελεγκτή. Εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας του, το οποίο και θα σεβαστούμε όποιο κι’ αν είναι. Ελπίζουμε να ισχύει το ίδιο και για το ΔΗΚΟ, σχετικά με τις ερωτήσεις που απέστειλε ο Πρόεδρος του αλλά και για τα ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Δύο. Αντιλαμβανόμαστε την σύγχυση που επικρατεί στο ΔΗΚΟ. Αυτό φαίνεται από την ατυχή πρωτοβουλία να ανοίξουν θέμα για τις Τεχνικές Επιτροπές, ξεχνώντας πότε και από ποιους αυτές συμφωνήθηκαν, όπως επίσης και από την εντελώς άστοχη ιδέα να συνταυτιστούν με μερικές δεκάδες άτομα που διαδήλωναν εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το Εθνικό Θέμα.

Ωστόσο, παρά την σύγχυση, δεν είναι δυνατόν, ειδικά από το ΔΗΚΟ να προσπαθούν να παραλληλίσουν το ΔΗΣΥ με το ΑΚΕΛ και τον Δημήτρη Χριστόφια.

Αρκεί να τους υπενθυμίσουμε ότι:

- Ταύτιση και παραλληλισμός είναι όταν ο Δημήτρης Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ επιλέγουν τον Πρόεδρο του κόμματος σου για να τον φέρουν στην εξουσία. Δεν ήταν ο ηγέτης του ΔΗΣΥ ο εκλεκτός του Δ. Χριστόφια το 2003.

- Ταύτιση και παραλληλισμός είναι όταν μετέπειτα, το 2008, το ΔΗΚΟ επέλεξε τον Δημήτρη Χριστόφια για να τον φέρει στην εξουσία και να συγκυβερνήσει μαζί με το ΑΚΕΛ.

- Ταύτιση και παραλληλισμός είναι όταν το ΔΗΚΟ, τώρα, προσπαθεί να ανοίξει μια νέα περίοδο «ΔΗΚΑΚΕΛ» και όλος ο κόσμος παρακολουθεί το έντονο φλερτ του με το ΑΚΕΛ για τις Δημοτικές Εκλογές.