Μαφία αμπελοπουλιών vs. Οικολόγοι: «Ή θα σωπάσετε ή θα πάθετε χειρότερα»!

Μαφία αμπελοπουλιών vs. Οικολόγοι: «Ή θα σωπάσετε ή θα πάθετε χειρότερα»!

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Newsbomb.com.cy, ο Γιώργος Περδίκης αποκαλύπτει τις απειλές που δέχθηκε επαρχιακό στέλεχος του Κινήματος Οικολόγων, από τη «συναγερμική μαφία» των αμπελοπουλιών.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον βανδαλισμό που υπέστησαν τα γραφεία του Κινήματος στο Παραλίμνι, ο Πρόεδρος των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, αποκαλύπτει ευθείες απειλές, που εκτόξευσε εναντίον στελέχους του Κινήματος Οικολόγων, ηγετικό στέλεχος της «μαφίας των αμπελοπουλιών», οι δραστηριότητες της οποίας αποτελούν κοινό μυστικό για τους Παραλιμνίτες.

«Κάποιος από τους ηγέτες της ”μαφίας” παραδέχτηκε σε επαρχιακό μας στέλεχος την εμπλοκή στην επίθεση και μας απείλησε ότι θα πάθουμε αυτά και άλλα χειρότερα εάν συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε στο Newsbomb.com.cy ο κ. Περδίκης.

«Εμείς, ως Κίνημα Οικολόγων, περιμένουμε να καταδικαστεί ο βανδαλισμός τόσο από τον Δημοκρατικό Συναγερμό όσο και από τα υπόλοιπα κόμματα. Δεν αρκούν οι εκκλήσεις του Προέδρου για μετριοπάθεια και ενότητα. Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός καλού πολιτικού κλίματος, θα έπρεπε η πράξη αυτή να καταδικαστεί. Αν αγνοείται έτσι ένας βανδαλισμός των γραφείων ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, αυτό είναι ανησυχητικό για τη δημοκρατία», τονίζει στο Newsbomb.com.cy ο Πρόεδρος των Οικολόγων.

Ο κ. Περδίκης καλεί, μέσω του Newsbomb.com.cy, τους δύο υποψήφιους δημάρχους του ΔΗΣΥ στο Παραλίμνι να τοποθετηθούν, καταδικάζοντας τηn επίθεση. «Τι έχουν να πουν αυτοί;», διερωτάται.

Όπως πληροφορείται το Newsbomb.com.cy, από την εξέταση των όσων κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας δύο παρακείμενων, στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων, καταστημάτων, από την αστυνομία, προκύπτει πως οι βάνδαλοι ήταν δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έφεραν μαζί τους οικοδομικούς σιδηρολοστούς.