Κυπριακό: Διαψεύδει η Αθήνα τις πληροφορίες για συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στις 4 Δεκεμβρίου

Κυπριακό: Διαψεύδει η Αθήνα τις πληροφορίες για συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στις 4 Δεκεμβρίου

Σε αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της διαδικασίας των συνομιλιών στο Μοντ Πελεράν προχωρά η ελληνική κυβέρνηση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες περί «ραντεβού» Τσίπρα-Ερντογάν στις 4 Δεκέμβρη.

Γράφει ο Δημήτρης Σκρίμπας

Την απογοήτευσή της Αθήνας για τη μη επίτευξη της προσδοκώμενης προόδου στις συνομιλίες του Μοντ Πελεράν για το Εδαφικό εκφράζουν κύκλοι της ελληνικής κυβέρνησης.

Έγκυρες πηγές ανέφεραν στο Newsbomb.com.cy ότι, παρά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων χωρίς να υπάρξει συμφωνία, η Ελλάδα θεωρεί πως ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτα.

«Περιμένουμε να ακούσουμε τι έχει να μας πει η κυπριακή πλευρά και συνεχίζουμε» είναι το μήνυμα που εκπέμπεται σε όλους τους τόνους από το περιβάλλον του Έλληνα Πρωθυπουργού, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Αναστασιάδη.

Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν στο Newsbomb.com.cy ότι εντός των επομένων ημερών πρόκειται να υπάρξουν περαιτέρω επαφές των δύο πλευρών και διέψευσαν τις πληροφορίες ότι έχει «κλειδώσει» ραντεβού του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ουδέτερο έδαφος, στις 4 Δεκεμβρίου.