Πόλεμος στη Λεμεσό - Απαντά ο Νικολαίδης στον Χρίστου

Πόλεμος στη Λεμεσό - Απαντά ο Νικολαίδης στον Χρίστου

Ηχούν τα τύμπανα πολέμου στη Λεμεσό με αφορμή την Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή.

Η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή άναψε φωτιές στη Λεμεσό με κατηγορίες μεταξύ των δύο υποψηφίων Δημάρχων της πόλης.

Δείτε αυτούσια την απάντηση του Νίκου Νικολαίδη στο σχόλιο του νυν Δημάρχου, Ανδρέα Χρίστου που ζητά την απολογία του πρώτου:

«Άλλα λέει ο Γενικός Ελεγκτής και άλλα θέλει να καταλαβαίνει ο Αντρέας Χρίστου»

«Ο απερχόμενος δήμαρχος Λεμεσού για ακόμα μια φορά ηθελημένα χάνει ουσία των πραγμάτων.

Αντί να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες για την ανάγκη απόλυτου σεβασμού στις αρχές της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της υπεροχής του δημοσίου συμφέροντος στο Δήμο Λεμεσού, όπως διαπιστώνει ο Γενικός Ελεγκτής, ο κ. Χρίστου επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την πολιτική συμπεριφορά που επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό.

Μιλά για χαμηλού επιπέδου προεκλογική εκστρατεία αυτός που αποκάλεσε τον ανθυποψήφιο του ανήθικο, ψευδολόγο, λασπολόγο, υβριστή, συκοφάντη και τυμβωρύχο (!), επειδή τόλμησε να υποδείξει τι λέει σε επιστολή του ο Γενικός Ελεγκτής. Επιστολή την οποία ο κ. Χρίστου προσπάθησε να αποκρύψει μέχρι να περάσουν οι εκλογές.

Διερωτούνται οι πολίτες ποιος πρέπει να απολογηθεί σε ποιον;

Δεν πρόκειται να πέσουμε στο επίπεδο του κ. Χρίστου.
Εμάς μας ενδιαφέρει να αλλάξουμε τις πολιτικές συμπεριφορές που οδήγησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πλήρη απαξίωση των πολιτών.

Εμείς αφήνουμε το παρελθόν, αφήνουμε τον παλαιοκομματισμό, αφήνουμε τις προσπάθειες φανατισμού των πολιτών και κοιτάζουμε μπροστά.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Λεμεσιανού που θέλει ένα Δήμαρχο και μια πόλη πολύ καλύτερη απ’ αυτή που έχουν».

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Χρίστου: «Αναμένουμε τη δημόσια απολογία του κ. Νικολαίδη»