Αντιδράσεις στο ΑΚΕΛ για το διορισμό της Σάββιας Ορφανίδου στην ΕΤΕ: «Πλώρη για τις εκλογές...»

Αντιδράσεις στο ΑΚΕΛ για το διορισμό της Σάββιας Ορφανίδου στην ΕΤΕ: «Πλώρη για τις εκλογές...»

Σε ανακοίνωση τύπου η βουλευτής Ελένη Μαύρου αναφέρθηκε στον διορισμό της Σάββιας Ορφανίδου στην στην έδρα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο, η οποία είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, κάνοντας λόγο για προσπάθεια των κυβερνώντων να ελέγξουν τις τράπεζες και τον συνεργατισμό μέσω του διορισμού των εκλεκτών τους.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση

Πλώρη για τις εκλογές με βόλεμα ημετέρων

Μετά το διορισμό της Σόφης Μιχαηλίδου, μέλους του Πολιτικού Γραφείου και Διευθύντριας Επικοινωνίας του Δημοκρατικού Συναγερμού στη θέση της διευθύντριας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, σειρά πήρε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διορισμός της Σάβιας Ορφανίδου, επίσης μέλους του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού στην έδρα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο.

Οι διορισμοί αυτοί είναι συνέχεια της προσπάθειας των κυβερνώντων να ελέγξουν τις τράπεζες και τον συνεργατισμό μέσω του διορισμού των εκλεκτών τους.

Οι κυβερνώντες κράτησαν για τρία ολόκληρα χρόνια, σε καιρούς δύσκολους για τους περισσότερους πολίτες, τους ευαίσθητους τομείς της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής πρόνοιας χωρίς το απαραίτητο προσωπικό.

Και προχωρούν σήμερα, ένα χρόνο πριν τη λήξη της θητείας της παρούσας κυβέρνησης, σε αποπαγοποίηση θέσεων που εξυπηρετεί μόνο το βόλεμα ημετέρων και όχι τη λειτουργικότητα του κράτους.

Είναι φανερό ότι έχουν βάλει πλώρη για τις εκλογές αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες στον τόπο και το λαό.