Ανοιχτό μένει το ζήτημα των Δημοτικών Εκλογών για ΑΚΕΛ-Ζητά επανακαταμέτρηση σε Λεμεσό και Αμμόχωστο

Ανοιχτό μένει το ζήτημα των Δημοτικών Εκλογών για ΑΚΕΛ-Ζητά επανακαταμέτρηση σε Λεμεσό και Αμμόχωστο

Επανακαταμέτρηση ψήφων για το Δήμο Λεμεσό και Αμμοχώστου θα ζητήσει το ΑΚΕΛ.

Την πρόθεση του ΑΚΕΛ αλλά και πολιτών για επανακαταμέτρηση των ψήφων, των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, στους Δήμους Λεμεσού και Αμμοχώστου, επιβεβαίωσε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Λουκαΐδης.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λουκαΐδης είπε πως "αυτή είναι η πρόθεση, να ζητηθεί η επανακαταμέτρηση των ψήφων σε αυτές τις περιπτώσεις, που όπως γνωρίζετε στη μια ήταν μόλις εννέα ψήφοι (η διαφορά) και στην άλλη μερικές δεκάδες ψήφοι".

"Θέλουμε να γίνει επανακαταμέτρηση, πιστεύουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να αποφασιστεί επανακαταμέτρηση και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει και ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώνει αυτή μας την προσπάθεια, έχοντας κατά νου πως είναι τόσο μικρή η διαφορά που μπορεί ένα μικρό και ασήμαντο λάθος που είχε προκύψει, να ανατρέψει και το τελικό αποτέλεσμα", συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση πότε αναμένεται αυτό να γίνει, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ απάντησε "θα γίνουν οι νενομισμένες διαδικασίες με προσφυγή στο εκλογοδικείο", ενώ κληθείς να αναφέρει κατά πόσο υπάρχει σύμφωνη γνώμη των δυο υποψηφίων Δημάρχων ξεκαθάρισε πως αυτή η πρωτοβουλία γίνεται από πλευράς ΑΚΕΛ και πολιτών που στήριξαν την υποψηφιότητά τους.