«Εβδομάδα Παθών» για Κύπριο πολιτικό: «Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν το έχω ξαναζήσει» (photo)

«Εβδομάδα Παθών» για Κύπριο πολιτικό: «Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν το έχω ξαναζήσει» (photo)

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Κύπριος πολιτικός τις παρομοίασε με Εβδομάδα Παθών αλλά σε ανάρτησή του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία της ανάρτησης του newsbomb.com.cy, πρόκειται για τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, Γιώργο Περδίκη, ο οποίος την προηγούμενη βδομάδα είχε δεχθεί πυρά από πολιτικές δυνάμεις και απλούς πολίτες για το ζήτημα του επιδόματος οδηγού που λάμβανε το Κόμμα του.

Όμως, την Πέμπτη (24/03) ο Κύπριος πολιτικός είχε γενέθλια και με αφορμή τις ευχές που δέχτηκε έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ειμαι πολυ συγκινημένος αποψε. Αυτο που συμβαινει σημερα δεν το εχω ξαναζήςει. Θέλω να απευθύνω ενα μεγαλο ευχαριστω στις δεκάδες εκατοντάδες φιλους και φίλες που με καθε μέσο (τηλέφωνο, email, Facebook, Twitter κλπ) μου έστειλαν σημερα τις ευχές τους για τα 55 γενέθλια μου. Χαίρομαι που ολοι /λες με τίμησαν με τις φιλικές και προπαντώς ειλικρινείς ευχές τους. Απολογουμαι αν δεν απάντησα σε ολες/όλους, ηταν χιλιάδες. Μετά απο μια εβδομάδα των Παθών, οπου ανέβηκα τον δικο μου Γολγοθά, εσείς μου κάνατε τη σημερινή μέρα να μοιάζει με πρόωρη Ανάσταση. Σας ευχαριστω».

Δείτε τη φωτογραφία της ανάρτησης