Ν. Παπαδόπουλος: «Τριτοκοσμική η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία»

Ν. Παπαδόπουλος: «Τριτοκοσμική η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία»

Τριτοκοσμική χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσηλευτήρια ο υποψήφιος για την προεδρία Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που διατύπωσε εναντίον του ο Υπουργός Υγείας, ο κύριος Παπαδόπουλος κάλεσε τον Γιώργο Παμπορίδη να επισκεφθεί τις ουρές των ασθενών.

Χαρακτήρισε παραπλανητικές τις δηλώσεις ότι στα νοσηλευτήρια υπάρχουν περισσότεροι γιατροί από όσους υπήρχαν μέχρι σήμερα επισημαίνοντας ότι το ερώτημα είναι αν αρκούν για να εξετάσουν τους ασθενείς. Τέτοιες δηλώσεις καταδεικνύουν ανέφερε ότι οι υπουργοί δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα των νοσηλευτηρίων.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τόνισε ότι τον προβληματίζει η υποστελέχωση, η έλλειψη δομών και εξοπλισμών και κάλεσε όσους υπουργούς ενοχλούνται από την κριτική να απαντήσουν αν είναι υπερβολές οτι ασθενείς αναμένουν ραντεβού με το γιατρό τους μέχρι το 2019 και αν στα κρατικά νοσηλευτήρια κυκλοφορούν ποντίκια.

Κατηγόρησε τέλος την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη ότι δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για την αυτονόμηση των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

Πηγή: ΡΙΚ Ραδιόφωνο