Ν. Παπαδόπουλος:«Οι δυνάμεις της αλλαγής έχουμε προτάσεις για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης»

Ν. Παπαδόπουλος:«Οι δυνάμεις της αλλαγής έχουμε προτάσεις για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης»

Στην θέση ότι η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη δεν έχει σχέδιο για την κρίση, δεν έχει σχέδιο για την ανάπτυξη , δεν έχει σχέδιο για την αποκατάσταση των αδικιών που διαπιστώνουμε σήμερα στην κυπριακή κοινωνία και στην κυπριακή οικονομία, εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στην Πάφο στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Γραφείο Εργασίας ανέφερε “πως αντίθετα οι δυνάμεις της αλλαγής έχουμε προτάσεις για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης αλλά και την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας”.

H Kύπρος σημείωσε, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια μπορεί να γίνει εξαγωγική χώρα σε ό,τι αφορά τον τομέα της ενέργειας με μια εμπορική συμφωνία για την Αίγυπτο και με αυτό τον τρόπο τα επόμενα 17 χρόνια μπορούμε να επιλύσουμε πάρα πολλά από τα συσσωρευμένα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας.

Επιπρόσθετα ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως πρέπει να “ πάρουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση αλλά και την στήριξη εκείνων των ομάδων του πληθυσμού που αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης και της ανεργίας “.

Για αυτό ακριβώς το λόγο πρόσθεσε, έχουμε εισηγηθεί την αύξηση των σχετικών κονδυλίων για την εργοδότηση, την επανεκπαίδευση, την κατάρτιση των ανέργων στα 160 εκατομμύρια τον χρόνο, στα 2% των δαπανών του προϋπολογισμού, για να μπορέσουμε- όπως είπε- να επανεντάξουμε όσους γίνεται περισσότερους άνεργους στην κυπριακή οικονομία για να γίνουν και εκείνοι ένα παραγωγικό κομμάτι του εργατικού μας δυναμικού για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο κ. Παπαδόπουλος στο πλαίσιο περιοδείας του στην Πάφο, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους καταστηματάρχες της παλιάς πόλης της Πάφου (Εστιατόριο «Κάβα») και στις 18:00 το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Έμπα.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ