Εκτιμώ ιδιαίτερα τη Φωτεινή Παπαδοπούλου και τον αείμνηστο Λεβέντη, δήλωσε ο Πρόεδρος

Εκτιμώ ιδιαίτερα τη Φωτεινή Παπαδοπούλου και τον αείμνηστο Λεβέντη, δήλωσε ο Πρόεδρος

Εκτιμώ ιδιαίτερα την κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου και είμαι ευγνώμων στον εθνικό ευεργέτη, τον αείμνηστο Αναστάσιο Λεβέντη ξεκαθάρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, επιστρέφοντας από την εκδήλωση για παρουσίαση της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών και κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις σε σχέση με αναφορά του στο πλαίσιο συνέντευξης του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «ένα θέλω να πω, ότι όχι μόνο σέβομαι, αλλά εκτιμώ ιδιαίτερα την κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου και πολύ περισσότερο είμαι ευγνώμων στον εθνικό ευεργέτη, τον αείμνηστο Λεβέντη».

«Δεν ήταν δυνατόν να ασκήσω (κριτική). Απλά είναι αυτό που στην κυπριακή λέγουμε», ανέφερε, υποδεικνύοντας ότι κριτική ασκούσε απλούστατα στην αδυναμία υλοποίησης των όσων ήταν πρόγραμμα από πλευράς συγκεκριμένου υποψηφίου.

«Από πού κι ως πού να θίξω ή να πλήξω την κ. Παπαδόπουλου ή την προσφορά της ή ιδιαίτερα τον αείμνηστο Λεβέντη για την χωρίς προηγούμενο συνεισφορά του στην πατρίδα μας;» διερωτήθηκε.

Και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια παρερμηνείας και οι ύβρεις που άκουσε χθες αντανακλούν ένα επίπεδο που δεν αρμόζει, αλλά και ότι ο ίδιος έχει μέχρι στιγμής αποφύγει χαρακτηρισμούς ή οποιαδήποτε επίθετα προς οποιονδήποτε των ανθυποψηφίων του, «τους οποίους και τιμώ και εκτιμώ, και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα περάσει η προεκλογική περίοδος για να αναγνωρίσουμε ότι ο πολιτικός πολιτισμός είναι σημαντικός και όχι τα επίθετα ή οι χαρακτηρισμοί».

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!