Εξελίξεις στο ΔΗΚΟ! Ανακοίνωση «φωτιά» από δικηγόρο: «Τους καταδίκασαν μέσα σε 30 λεπτά...»

Εξελίξεις στο ΔΗΚΟ! Ανακοίνωση «φωτιά» από δικηγόρο: «Τους καταδίκασαν μέσα σε 30 λεπτά...»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου των πέντε εκ των 22 που κλήθηκαν στο Πειθαρχικό του ΔΗΚΟ.

Ενας εκ των δικηγόρων που εκπροσώπησαν πέντε από τα 22 μέλη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΗΚΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διασαφηνίζει διάφορα ζητήματα που όπως αναφέρει συζητούνται στα ΜΜΕ.

Δείτε επίσης:

«Σκληρό πόκερ» στο Προεδρικό - Επιμένει να φύγει από το Υπουργείο Οικονομικών ο Χάρης Γεωργιάδης

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ντάρμπισαιαρ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Οι ΧΡΥΣΕΣ κεφαλιές που έφεραν τούμπα το ντέρμπι!

Ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο Σωτήρη Αργυρού ΔΕΠΕ, το οποίο εκπροσώπησε στην πειθαρχική διαδικασία του ΔΗΚΟ τον Μάριο Καρογιάν - μαζί με τον δικηγόρο Γιάννη Ιωάννου-, καθώς και τους Τάσο Κιτέος, Αντρέα Χαμπάκη, Αντώνη Αντωνίου και Πάμπο Δημητρίου, αναφέρεται στους λόγους που δεν παρουσιάστηκαν οι πελάτες τους την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, στις προδικαστικές ενστάσεις που όπως σημειώνει δεν έχουν ακόμη απαντηθεί αλλά και σε σειρά παραβιάσεων του καταστατικού της διαδικασίας, όπως αναφέρει.

Εξηγείται επίσης ο λόγος που στη δεύτερη ημέρα της διαδικασίας παρουσιάστηκαν ενώπιον της Επιτροπής με τον πελάτη τους Πάμπο Δημητρίου και αναφέρει ότι η ανακοίνωση ότι η επιτροπή άκουσε τον δικηγόρο, δεν ευσταθεί και απορρίπτεται και ότι η προσπάθεια και επιμονή του κ. Αργυρού να αποφασιστούν οι προδικαστικές ενστάσεις προτού προχωρήσει η διαδικασία έλαβε την ίδια απάντηση όπως οι προηγούμενες διαδικασίες ότι δηλαδή `το παρόν όργανο και η διαδικασία έχει πολιτικό περιεχόμενο και όχι δικαστικό επομένως δεν θα εξετάσουμε τα όσα εγείρονται στην αγόρευσή σας`.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι οι πελάτες του δικηγορικού γραφείου ‘απορρίπτουν κατηγορηματικά τις οποιεσδήποτε ανακοινώσεις που αφήνουν σκιές ως προς τις επιλογές τους να εμφανιστούν ή όχι ενώπιον της επιτροπής’.

‘Δυστυχώς για τους ίδιους η επιλογή να παρουσιάσουμε τον πελάτη μας Πάμπο Δημητρίου ενώπιον του την επόμενη μέρα όχι μόνο δεν άλλαξε ουδόλως τη διαδικασία, δεν τηρήθηκαν καν τα προσχήματα αφού διεγράφη χωρίς καν να κληθεί να απαντήσει σε κατηγορητήριο’.

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας ότι «διερωτόμαστε ποιο αμερόληπτο δικαστήριο ανά το παγκόσμιο άνευ παραδοχής, δικάζει, καταδικάζει και αποφασίζει μέσα σε 30 λεπτά αφού τόσος ήταν ο χρόνος που δόθηκε σύμφωνα με τα κατηγορητήρια ανά κατηγορούμενο».

Δείτε επίσης:

Ανόρθωση-Ομόνοια: ΜΠΡΑΒΟ! Η κίνηση respect από Ανορθωσιάτες και Λέβι στον τραυματία Αλβμπόγκε - VID

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη γκαντεμιά για την Ομόνοια - Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του κήπερ Αλβμπόγκε!

Απίστευτος Κασέκε! Η ανάρτηση του πώρωσε τους Ομονοιάτες λίγο πριν το ντέρμπι με Ανόρθωση - VIDEO

MasteChef: Τον αποθέωσαν! Το πιάτο του Κύπριου σεφ που εντυπωσίασε τους κριτές - Γιατί τον τρέμουν;

Πηγή: ΚΥΠΕ