Το αντίο του Μάριου Δημητριάδη και το δημόσιο ευχαριστώ στον Αναστασιάδη- «Πάω στον ιδιωτικό…» (Pic)

Το αντίο του Μάριου Δημητριάδη και το δημόσιο ευχαριστώ στον Αναστασιάδη- «Πάω στον ιδιωτικό…» (Pic)

Αποχωρεί από την πολιτική ο Μάριος Δημητριάδης.

Ο Μάριος Δημητριάδης, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοινώνει την αποχώρηση του από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σχολιάζοντας παράλληλα πως πρόθεση του είναι να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα.

"Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του και την ευθύνη να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου στο έργο του Υπουργείου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Κύπρο. Η κοινωνία και η οικονομία θα κρίνουν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Τον ευχαριστώ επίσης θερμά για την πρότασή του να συνεχίσω ως μέλος του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτή με τιμά, όμως πήρα την απόφαση να αφήσω το χώρο της πολιτικής και να επανέλθω, ως επαγγελματίας, στις προκλήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Εύχομαι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη νέα κυβέρνηση κάθε επιτυχία στην αποστολή τους. Άλλωστε, στο επίπεδο του δημόσιου βίου, η επιτυχία μιας κυβέρνησης αφορά στο μέλλον του τόπου και στην προοπτική των ανθρώπων του."

Δείτε την ανάρτηση του:

1234567

Διαβάστε επίσης: 

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!