Αντιγόνη Παπαδοπούλου: Στέλνει στα Δικαστήρια το ΔΗΚΟ για την διαγραφή της

Αντιγόνη Παπαδοπούλου: Στέλνει στα Δικαστήρια το ΔΗΚΟ για την διαγραφή της

Για προειλημμένη απόφαση σε σχέση με την «παράνομη και άδικη» διαγραφή της από το Δημοκρατικό Κόμμα, κάνει λόγο η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, προσθέτοντας ότι τον λόγο έχουν τώρα τα δικαστήρια.

Η τέως Ευρωβουλευτής λέει παράλληλα ότι έχει τύχει «εξευτελιστικής μεταχείρισης από συγκεκριμένα πρόσωπα εντός του Δημοκρατικού Κόμματος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κ. Παπαδοπούλου, μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ανέφερε ότι «έχω εξαντλήσει κάθε προσπάθεια συνεννόησης με τα συγκεκριμένα πρόσωπα εντός του ΔΗΚΟ, που είναι υπεύθυνα για αυτήν την ταπεινωτική μεταχείριση που έτυχα». Συμπλήρωσε ότι θα αποταθεί στα δικαστήρια, απαιτώντας προστασία της υπόληψης και του ονόματος που έκτισε στα 40 χρόνια δράσης της στο ΔΗΚΟ.

Έκανε επίσης λόγο για αλλοίωση της φυσιογνωμίας του κόμματος, ενώ είπε ότι η ηγεσία του σημερινού ΔΗΚΟ δεν επιδιώκει διάλογο στα συλλογικά όργανα, κατάργησε την εσωκομματική δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση, ενώ «διαχωρίζει σε ημέτερους και έτερους».

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε επιστολή 50 μελών του ΔΗΚΟ προς τον Πρόεδρο του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο, με την οποία υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Κάνουν λόγο για «ετσιθελικές αποφάσεις» του κ. Παπαδόπουλου, τον οποίο καθιστούν «απόλυτα υπεύθυνο για την συρρίκνωση και την περιθωριοποίηση του ΔΗΚΟ».

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!