Πολύ σύντομα ενώπιον αρμόδιων οργάνων του ΑΚΕΛ η άποψη του Γραφείου Νομικών για την 56η έδρα

Πολύ σύντομα ενώπιον αρμόδιων οργάνων του ΑΚΕΛ η άποψη του Γραφείου Νομικών για την 56η έδρα

`Εχουμε στα χέρια μας την άποψη του Γραφείου Νομικών της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ για το θέμα της βουλευτικής έδρας της Λεμεσού, θα το συζητήσουμε, πολύ σύντομα, στα αρμόδια σώματα του κόμματος, και θα διαμορφώσουμε τη θέση μας για το πώς συγκεκριμένα πλέον θα χειριστούμε το όλο ζήτημα, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, `Αντρος Κυπριανού.

Πρόσθεσε πως "η πολιτική μας θέση έχει διαμορφωθεί εξ υπαρχής, υπάρχει εκπεφρασμένη λαϊκή βούληση και η λαϊκή βούληση λέει ότι ανήκει στην Αλληλεγγύη".

Σε δηλώσεις, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας, ο κ. Κυπριανού ανέφερε πως "έχει κατανεμηθεί αυτή η έδρα, ότι και να λέγεται από κάποιους, και εκείνο που απομένει είναι πώς νομικά θα μπορούσε να ρυθμιστεί το όλο θέμα".

"Εμείς έχουμε ζητήσει από το Γραφείο Νομικών της Κεντρικής Επιτροπής να μας γνωμοδοτήσει ποιός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του ζητήματος, με βάση τη δεδομένη θέση των πολιτικών κομμάτων", ανέφερε ο κ. Κυπριανού, επισημαίνοντας πως "η γνωμάτευση ουσιαστικά μας συμβουλεύει για το πώς η λαϊκή βούληση θα μπορούσε να ρυθμιστεί με νομοθετικό τρόπο".

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!