Στο Προεδρικό μεταφέρεται την Πέμπτη η κοινή συνάντηση εκπαιδευτικών οργανώσεων και Υπ. Παιδείας

Στο Προεδρικό μεταφέρεται την Πέμπτη η κοινή συνάντηση εκπαιδευτικών οργανώσεων και Υπ. Παιδείας

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα έχουν αύριο την ευκαιρία να ακούσουν τις σκέψεις και προτάσεις που έχει η Κυβέρνηση, στη βάση των αποφάσεων του Υπουργικού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Ερωτηθείς αν η αυριανή συνάντηση στο Προεδρικό είναι ουσιαστικά μεταφορά της αυριανής κοινής συνάντησης του Υπουργού Παιδείας με τις τρεις εκπαιδευτικές συναντήσεις, ο κ. Προδρόμου απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι «ναι, είναι η προγραμματισμένη κοινή συνάντηση όλων των βαθμίδων που θα γινόταν αύριο».

Νέα συνάντηση Προέδρου Δημοκρατίας με εκπαιδευτικές οργανώσεις αύριο
 
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να είναι παρών για να δει πώς πάει ο διάλογος. Είναι κάτι σαν συνέχεια της πρώτης συνάντησης στις 27 Ιουλίου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου αποφάσισαν όλοι ότι μπαίνουμε σε διάλογο. Αύριο θα έχουν οι οργανώσεις την ευκαιρία να ακούσουν σκέψεις και προτάσεις που έχει η Κυβέρνηση, στη βάση των αποφάσεων του Υπουργικού», συμπλήρωσε.
 
Καταλήγοντας, ο κ. Προδρόμου είπε ότι η Κυβέρνηση θεωρεί ότι οι προτάσεις αυτές είναι ικανοποιητικές και μπορεί να γίνουν αποδεκτές στην προσπάθεια να βρεθεί «χρυσή τομή».

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική ΕΔΩ!