Νικολαΐδης: Θα συνεχίσω το διάλογο για διακίνηση σκύλων – Λίγοι ιδιοκτήτες δεν σέβονται κανένα

Νικολαΐδης: Θα συνεχίσω το διάλογο για διακίνηση σκύλων – Λίγοι ιδιοκτήτες δεν σέβονται κανένα

Συνέχεια στο διαδικτυακό διάλογο για το θέμα των περιοριστικών μέτρων στη διακίνηση των σκύλων στο χώρο του πολυθεματικού πάρκου της επίχωσης, έδωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης. 

Διαβάστε: Δυσαρέσκεια για την απόφαση απαγόρευσης διακίνησης σκύλων στο Παραθαλάσσιο Πάρκο Λεμεσού

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διάλογος θα συνεχιστεί ώστε να βρεθούν λύσεις που θα «λαμβάνουν υπόψη τη συγκεκριμένη χρήση του πολυθεματικού πάρκου της επίχωσης», την ευημερία των ζωών, την ασφάλεια των παιδιών που παίζουν στο χώρο αυτό, αλλά και την καθαριότητα. 

«Ως Δήμαρχος της πόλης θα συνεχίσω αυτούς τους διαδικτυακούς διαλόγους μαζί σας», αναφέρει και τονίζει ότι «δεν θα συζητείτο το θέμα αυτό σήμερα αν δεν υπήρχε η μικρή, αλλά δυστυχώς υπαρκτή, μερίδα ιδιοκτητών σκύλων που δεν σέβεται τις υποχρεώσεις της και απέναντι στα ζώα τους και απέναντι στους συμπολίτες τους».

Πιο κάτω η αυτούσια δήλωση του Δημάρχου Λεμεσού: 

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας. Και για τα θετικά και για τα επικριτικά, ακόμα και για αυτά που ίσως ξεφεύγουν από τα όρια μιας ευπρεπούς φρασεολογίας γιατί και αυτά βοηθούν να αντιληφθούμε καλύτερα τον τρόπο που κάποια θέματα αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές κάποιων.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις απόψεις σας για το θέμα των πιθανών περιοριστικών μέτρων για τη διακίνηση των σκύλων στο χώρο του πολυθεματικού πάρκου της επίχωσης.
Αυτός ο διάλογος βοηθά την προσπάθεια μας να βρούμε τις σωστές λύσεις στο θέμα αυτό. Λύσεις που θα λαμβάνουν υπόψη και τη συγκεκριμένη σήμερα χρήση του χώρου αυτού, και την ανάγκη να μην επηρεάσουμε την ευημερία των ζώων μας, και την ανάγκη για ασφάλεια για τα παιδιά μας που παίζουν στο χώρο αυτό, και την ανάγκη για να έχουμε τα επίπεδα καθαριότητας που αρμόζουν σε μια σύγχρονη κοινωνία. Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι δεν θα συζητείτο το θέμα αυτό σήμερα αν δεν υπήρχε η μικρή, αλλά δυστυχώς υπαρκτή, μερίδα ιδιοκτητών σκύλων που δεν σέβεται τις υποχρεώσεις της και απέναντι στα ζώα τους και απέναντι στους συμπολίτες τους.

Ως Δήμαρχος της πόλης θα συνεχίσω αυτούς τους διαδικτυακούς διαλόγους μαζί σας.
Ο δημοκρατικός διάλογος και η έκφραση της διαφορετικής άποψης είναι οξυγόνο για να κρατά ζωντανό τον ανοικτό τρόπο σκέψης μας και να μας βοηθά να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για το σύνολο των πολιτών.

Πέρα από την ορθότητα των αποφάσεων μας, εκείνο που θα κρίνει όλους μας ως άτομα και ως κοινωνία είναι η διάθεση μας για διάλογο και κατά πόσον στο διάλογο αυτό διαφυλάσσουμε το σεβασμό όλων των απόψεων και κυρίως τον αλληλοσεβασμό μας ως συμπολίτες της ίδιας πόλης.

Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική ΕΔΩ!