Πρόεδρος ΕΔΕΚ Λεμεσού: Αναμετρηθήκαμε με έξαλλη Συναγερμική πνευματική εμμηνόπαυση (pics)

Πρόεδρος ΕΔΕΚ Λεμεσού: Αναμετρηθήκαμε με έξαλλη Συναγερμική πνευματική εμμηνόπαυση (pics)

Σκληρή απάντηση από ΔΗΣΥ Λεμεσού και τον τοπικό Πρόεδρο του κόμματος

Την έντονη αντίδραση του ΔΗΣΥ Λεμεσού και του τοπικού προέδρου του κόμματος προκάλεσε ανάρτηση του προέδρου της ΕΔΕΚ Λεμεσού στο Facebook.

Διαβάστε: Ινδός Πρόεδρος: «Κοινές οι αξίες και στενές οι σχέσεις Ινδίας – Κύπρου»

Ο εκπαιδευτικός και πρόεδρος της ΕΔΕΚ Λεμεσού έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τα εξής: «Αυτό το καλοκαίρι ως εκπαιδευτικοί αναμετρηθήκαμε με την έξαλλη Συναγερμική πνευματική εμμηνόπαυση και την αμπαλλατωσύνη της αδικαίωτης ΕΟΚΑΒΗΤΗΤΣΗΣ νοσταλγίας».

Δείτε τη φωτογραφία:
 Doratis Autoto

Απαντώντας ο ΔΗΣΥ Λεμεσού κοινοποίησε την ανάρτηση του σοσιαλιστή αξιωματούχου σχολιάζοντας ότι: «Αυτή είναι η ανάρτηση του προέδρου της του προέδρου της επαρχιακής ΕΔΕΚ Λεμεσού. Πολιτικός ξεπεσμός κ εξαθλίωση; η απλά μια επιπολαιότητα !!! Απλά για προβληματισμό. Είναι και εκπαιδευτικός!!! ο κατά τα αλλά συμπαθέστατος Λευκιος. Εμείς ,σεβόμαστε τον εκπαιδευτικό κόσμο και ειδικότερα την συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγικών εκπαιδευτικών.

ΥΓ: Είμαστε μόλις 42 ετών πολιτικό κόμμα . Αργούμε πολύ !!!! ακόμα για την πολιτική μας εμμηνόπαυση αγαπητέ φίλε».

Πιο αιχμηρός ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Λεμεσού Νίκος Σύκας ο οποίος στο προσωπικό του ιστολόγιο ανέφερε: «Αγαπητέ Λευκιε , απλά θα σου υπενθυμίσω ότι ο ΔΗ.ΣΥ είναι μόλις 42 Ετών . Ως εκτουτου η εμμηνόπαυση του καθυστερεί!!! πολύ ακόμα. Τι να σου κάνω; bad luck. Για την αμπαλατωσυνη !!! που αναφέρεσε, την απάντηση θα την παρεις από τους Συναγερμικους πιό κάτω».

Σε άλλη ανάρτηση του, ο επικεφαλής του τοπικού ΔΗΣΥ, διερωτάται: «Όσων οι γονείς ανήκουν στο ΔΗΣΥ, τι θα τους κάνεις; Θα τους λιθοβολήσεις αύριο; Φίλε εκπαιδευτικέ Λεύκιε…».

Δείτε τη φωτογραφία:

Doratis Politikos Ksepesmos

Να σημειωθεί ότι η αρχική ανάρτηση του προέδρου της ΕΔΕΚ ενδέχεται να έχει διαγραφεί καθώς δεν καταφέραμε να την εντοπίσουμε. Σημειώνεται επίσης ότι ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ απαντούσε σε σχόλια χρηστών του Facebook έγραψε προς το Νίκο Σύκα: «γιατί πάντα αντί απαντήσεις επί της ουσίας στρέφεστε στην προσωπική επίθεση;» χωρίς να αρνηθεί ότι δημοσίευσε την επίμαχη ανάρτηση.

Δείτε τη φωτογραφία:
Sikas

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική ΕΔΩ!