Χαραλαμπίδου: Προεδρική χάρη και σε άλλους παιδεραστές - Αναφορές σε επώνυμο πρόσωπο (Vid)

Χαραλαμπίδου: Προεδρική χάρη και σε άλλους παιδεραστές - Αναφορές σε επώνυμο πρόσωπο (Vid)

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής «έριξε» το θέμα των παιδεραστών στο «τραπέζι» και την μεταχείριση τους από την Κυβέρνηση.

Χαρακτηριστική είναι η δημόσια καταγγελία της στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ με τίτλο «Μεσημέρι και Κάτι», ότι δόθηκε Προεδρική χάρη σε πέντε-έξι ανθρώπους που κακοποίησαν παιδιά και βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η κ. Χαραλαμπίδου τόνισε πως... «Σε άτομα τα οποία κακοποίησαν παιδιά ή διέπραξαν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών, δεν δίνεται προεδρική χάρη. Αλήθεια, πως γίνεται ένα άτομο που έχει κακοποιήσει κάποιο παιδί κάτω των 13 ετών να μην δικαιούται Προεδρική χάρη, και ένα άλλο που διέπραξε σεξουαλικό αδίκημα σε παιδί πάνω από τη συγκεκριμένη ηλικία να δικαιούται μείωση της ποινής ή αποφυλάκιση του».

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ σε έντονο ύφος, απευθύνθηκε στην Κυβέρνηση λέγοντας... «Ποιον ψυχίατρο ή ψυχολόγο ρώτησαν για να βάλουν τέτοια ηλικιακά όρια; Μήπως ήθελαν να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα; Δεν είναι Συνταγματικό δικαίωμα η χάρη σε παιδεραστές, δε γίνεται να μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει δικαίωμα στη μείωση της ποινής ή την αποφυλάκιση του».

Η γνωστή πολιτικός της αντιπολίτευσης, μίλησε και για επώνυμο πρόσωπο που κακοποίησε παιδιά και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα ηλικιακά όρια, ενώ σχολίασε και τη δήλωση του κ. Αναστασιάδη: «Κροκοδείλια δάκρυα η ανακοίνωση του Προέδρου της Κυπριακή Δημοκρατίας. Ας θέσουμε την ερώτηση, ποιοι είναι αυτοί που πήραν την Προεδρική χάρη; Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στις φυλακές υπάρχει επώνυμο άτομο που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα ηλικιακά όρια και να μειωθεί η ποινή ή να αφεθεί ελεύθερο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική ΕΔΩ!