#ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Απεργοσπάστες βρε; Δεν ντρέπεστε! Αλλά εδώ δεν ντραπήκατε για τους παιδεραστές…

#ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Απεργοσπάστες βρε; Δεν ντρέπεστε! Αλλά εδώ δεν ντραπήκατε για τους παιδεραστές…

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Για τους εκπαιδευτικούς τα είπαμε δεκάδες φορές, έχουμε κουράσει τον κοσμάκη με όλους αυτούς που θεωρούν τα δημόσια σχολεία αμπελοχώραφο του παππού τους.

Αυτό όμως που σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση, αν δεν το έχει ήδη προγραμματίσει, μας στέλνει στο μεσαίωνα. Και μόνο που το συζητά δείχνει ότι δεν έχει πλέον κανένα ηθικό φραγμό και κανένα σεβασμό απέναντι σε κάτι πολύ πιο σημαντικό από μια 48ώρη απεργία εκπαιδευτικών.

Δεν κινδυνεύει η δημόσια υγεία, δεν κινδυνεύει το σύστημα ασφαλείας του Κράτους, δεν κινδυνεύουν οι πολίτες από οποιαδήποτε απειλή ώστε να υποχρεωθεί η  κυβέρνηση να επιστρατεύσει απεργοσπάστες! Να πάρει τους άνεργους εκπαιδευτικούς και να τους τάξει ένα κομμάτι ψωμί για να σπάσει την απεργία των συναδέλφων τους. Να γίνουμε και επίσημα ζούγκλα γιατί δεν είναι αρκετό αυτό που ζούμε σήμερα.

Θέλει πολύ αλαζονεία και ασχετοσύνη για να κάνεις τέτοιες εξυπνάδες όταν τα έχεις κάνει κυριολεκτικά μαντάρα εδώ και 80 μέρες.

Έλεος πια, σοβαρευτείτε και κυβερνήστε υπεύθυνα!

Τουλάχιστον σιωπάτε… 

Λέμε «σιωπάτε» για να μην γράψουμε καμιά άλλη κουβέντα και τρέχουμε στις Επιτροπές Δεοντολογίας και στους αστυνομικούς σταθμούς. Η χθεσινή ανακοίνωση του Ιωνά που συγκρίνει τάχατες τι έκανε η κυβέρνηση Χριστόφια με τις αποφυλακίσεις βιαστών είναι ΧΥΔΑΙΑ.

Είναι χυδαία γιατί γίνεται προσπάθεια να δικαιολογηθεί η προεδρική χάρη σε ένα παιδεραστή που επέστρεψε στη γειτονιά του θύματος του ελεύθερος και ωραίος.

Είναι χυδαία γιατί δείχνει μια σάπια αντίληψη για τα δικαιώματα των θυμάτων παιδιών.

Είναι ένας μικρός γκεμπελισμός «22 αυτοί, ένα κατά λάθος εμείς».

Ακόμα και τα αθώα θύματα είναι ένα νούμερο. 

Σοβαρευτείτε!

Ποιο χέρι έβαλε κριτήρια;

Και όταν σοβαρευτείτε πείτε μας ποιος άλλαξε τα κριτήρια για κατά χάρη αποφυλακίσεις με όριο τα 13 έτη και όχι τον καθολικό αποκλεισμό;  Με ποια επιστημονική δικαιολογία γίνεται αυτός ο διαχωρισμός στα 13 και όχι στα 14 ή στα 12; Υπάρχει εξήγηση ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Αν είναι και αυτό ακόμα ένα ανεξήγητο φαινόμενο, όπως τόσα άλλα επί αυτής της διακυβέρνησης, πείτε μας ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Ποιος «άριστος των αρίστων» υπέβαλλε παραίτηση για δέκα δευτερόλεπτα και του είπε ο Πρόεδρος να παραμείνει για να αναλάβει ακεραία την ευθύνη αυτός;

Έχουμε κουραστεί.

Σοβαρευτείτε…

Υστερόγραφο: Καλή σας μέρα, καλή υπομονή και να αγαπάτε τον Τύπο!

Διαβάστε ΕΔΩ την στήλη ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!