ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Δημήτρης θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Δημήτρης θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

O Συλλούρης εξαγγέλλει νέο Συνεργατικό κίνημα για να ανέβει το επόμενο σκαλί στα πολιτειακά αξιώματα.

• Από τις στάχτες του θέλει να αναγεννήσει το Συνεργατικό Κίνημα ο Πρόεδρος της Βουλής προσδοκώντας μεν στην στήριξη των αγροτών αποκομίζοντας δε σημαντικά πολιτικά οφέλη διεισδύοντας σε μια τεράστια δεξαμενή ψηφοφόρων, που όπως και η πλειοψηφία των κάτοικων του Κυπριστάν, έχουν πρωταρχικό μέλημα …την γεμάτη τους τσέπη. Οι ευγενείς κατά τα άλλα προθέσεις του Δημήτρη Συλλούρη είναι μέρος του μακροπρόθεσμου του πλάνου που στοχεύει στην διαμόρφωση της εικόνας ενός πολυσυλλεκτικού υποψηφίου για τις επόμενες Προεδρικές εκλογές. Προσδοκεί στην στήριξη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου , ενδεχομένως και του ΑΚΕΛ και που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος στον υποψήφιο του ΔΗΣΥ.

• Το καθημερινό του πρόγραμμα προσομοιάζει με αντίστοιχο του ηγέτη που χτίζει το κοινωνικό του πρόσωπο- αν και αδόκιμος όρος ταιριάζει στην πολιτική του φαρέτρα- με συναντήσεις με ανθρώπους και οργανώσεις από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, προσπαθώντας να επιλύσει τα προβλήματα τους . Ακόμη το πυκνό έως και εξαντλητικό του πρόγραμμα για να ακούσει πολιτειακούς και άλλους αξιωματούχους , πρώην και νυν δίνουν μια περαιτέρω ώθηση στον Συλλούρη που αφού το σύμπαν συνωμότησε για να εκλεγεί στην Προεδρία της Βουλής, ηγούμενος ενός μικρού κόμματος, τότε οι ευγενείς φιλοδοξίες τον οδηγούν για τα περαιτέρω.

• Ακόμη η εμπλοκή του στις κρίσεις που παρουσιάζονται όπως της παιδείας, της υγείας και οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Βουλής , όπως και οι σημαντικές εκδηλώσεις, όπως π.χ βιομηχανική επανάσταση- εκδόσεις φακέλου της Κύπρου και άλλες είναι μέσα στο πλάνο που εφαρμόζει ο Συλλούρης, ενίοτε και χωρίς να έχει την συμπαράσταση κομματικών στελεχών, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι απέχει από τα δρώμενα στην Αλληλεγγύη, τουλάχιστον δημόσια , αν και στο παρασκήνιο κάτι ετοιμάζει.

• Όσον αφορά την αναβίωση του Συνεργατικού κινήματος ήδη χθες είχε συνάντηση με τον Έφορο Συνεργατικών Εταιρειών , ο οποίος έφθασε ασθμαίνοντας στην συνεδρία της Επιτροπής Γεωργίας που συζητούσε περί της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της μακαρίτισσας Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας για να απολογηθεί λόγω της καθυστέρησης με τον Πρόεδρο της Βουλής. Στο πλευρό Συλλούρη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για πολλά άλλα είναι ο Στρατηγός Ζαχαρίας Κουλίας που μετά τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στον φίλο του Συλλούρη. Εξάλλου τους συνδέει και η εκλογή του Συλλούρη στην Προεδρία της Βουλής…

• Μ’ αυτά και με εκείνα ο Συλλούρης προχωρεί ταχέως στην υλοποίηση του στόχου του και αν και δείχνουν οι υπόλοιποι να μην ανησυχούν θα τους παραπέμψουμε και στην εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής. Που σε άλλη περίπτωση αν πόνταρε κάποιος σε εταιρείες στοιχημάτων για την ανέλιξη του θα κέρδιζε πολλά εκατομμύρια…