Ποιοι τα... έψαλλαν σήμερα στον ΠτΔ; (Φωτος)

Ποιοι τα... έψαλλαν σήμερα στον ΠτΔ; (Φωτος)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ευχές και για την πατρίδα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης άκουσε σήμερα τα Κάλαντα από τις φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της ΕΛΔΥΚ και της Εθνικής Φρουράς, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και καλό Νέο Έτος σε όλους, κάνοντας επίσης ευχές για την πατρίδα.
 
9536
 
Μιλώντας στα μέλη της φιλαρμονικής της ΕΛΔΥΚ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές είπε ότι «είστε μακριά από τα σπίτια σας, αλλά είμαι βέβαιος ότι η αγάπη των Ελλήνων της Κύπρου θα θερμαίνει τις ψυχές σας και θα νιώσετε όπως ακριβώς και όταν ήσασταν κοντά στις οικογένειες σας. Ό,τι καλύτερο να φέρει ο καινούργιος χρόνος και ιδιαίτερα ελευθερία στην Κύπρο μας».
 
Στη συνέχεια, το Reaction Κύπρου, με χορηγό την Τράπεζα Κύπρου, έφεραν στο Προεδρικό Μέγαρο ένα λούτρινο αρκουδάκι με την ονομασία Χαρά που φέρει ένα κουτί όπου συμβολικά τοποθετούνται γραπτά μηνύματα προς τα παιδάκια που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.
 
unnamed
  
Εκφράζοντας ευχές για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ο Πρόεδρος ευχήθηκε καλές γιορτές «με την πιο έντονη ευχή, όλα τα παιδάκια να αναρρώσουν και με πλήρη υγεία να επιστρέψουν στα σπίτιά τους».