ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Θα μας βάλουν αύξηση 2-3% στις εισφορές για ΓεΣΥ ώστε να ικανοποιηθούν οι γιατροί;

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:  Θα μας βάλουν αύξηση 2-3% στις εισφορές για ΓεΣΥ ώστε να ικανοποιηθούν οι γιατροί;

Τα αιτήματα των γιατρών , το οποίο είναι το εξής ένα. ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ.Οι σύγχρονοι θεοί( γιατροί) θέλουν αρκετό χρήμα για να ικανοποιήσουν τις πολλαπλές τους ανάγκες

• Τρέξε Ιπποκράτη και αυτοί έγιναν αδίστακτοι επιχειρηματίες και ανήγαγαν το λειτούργημα σε βαριά βιομηχανία. Ε, ναι ρε όλα είναι μπίζνες. Έμαθαν οι άνθρωποι να ζουν στην χλιδή, με τα εκατομμύρια τους και ας ταλαιπωρούνται οι άλλοι να μαζέψουν χρήματα για να βρουν την υγειά τους. Εξάλλου δεν νοιώθουν σαν θεοί επί της γης και μας κάνουν χάρη που ασχολούνται και ζουν μαζί μας; Εντάξει μπορεί ο Χριστός να μην ήθελε χρήματα , αλλά τώρα άλλαξαν οι καιροί. Οι σύγχρονοι θεοί θέλουν αρκετό χρήμα για να ικανοποιήσουν τις πολλαπλές τους ανάγκες και να κινούνται με πολυτελή αυτοκίνητα. Για να κλείσουμε το θέμα με τους θεούς φαντάζομαι ότι γνωρίζουν εκ των έσω ότι υπάρχει και η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ εκεί όπου δεν χωρούν οι δικολαβισμοί και η παράθεση επιχειρημάτων προς αλλοίωση της οποιασδήποτε εικόνας δημιουργείται στην κοινή γνώμη.

• Λοιπόν για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των γιατρών , το οποίο είναι το εξής ένα. ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ. Ρίχθηκε λοιπόν στο τραπέζι και φαίνεται να υιοθετείται η αύξηση των εισφορών που θα καταβάλουν οι πολίτες ώστε να ικανοποιηθούν οι γιατροί. Και φαίνεται ότι βρήκε πρόσφορο έδαφος μια αύξηση που θα κυμαίνεται στο 2-3%. Δηλαδή από την 1η του Μάρτη 2019 όταν θα εφαρμοστεί το ΓΕΣΥ αντί 1.7% που θα πλήρωναν οι πολίτες να γίνει 3.7- 4.7% και τον Μάρτη του 2020 αντί 2.65% να συνεισφέρουν 4.65- 5.65% και ανάλογα οι εργοδότες από 2.9% στο 5-6% και το κράτος από 4.55% στο 7-8%. Η άλλη υπαλλακτική λύση είναι να τροποποιηθεί ο νόμος και από μονοασφαλιστικό να γίνει πολυασφαλιστικό το σύστημα , όπερ μεθερμηνευόμενο να μπουν στο παιχνίδι και οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι γιατροί να τα παίρνουν και από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί οι γιατροί μένουν εκτός ΓεΣΥ - Οι αμοιβές που τους προτάθηκαν - Παραμένουν οι διαφωνίες

• Κι επειδή το κατεστημένο θα ενεργήσει και θα πιεστεί από τους ιατρούς και τα παρεμφερή κυκλώματα, θα αποδεχθεί το αίτημα τους και όλοι οι μακάκες θα πληρώνουν για να μην χαλάσει η πολυτελής ζωή των ιατρών και των οικογενειών τους. Οι υπόλοιποι αν θέλουν να πεθάνουν βασανισμένοι δεν είναι πρόβλημα των γιατρών. Εξάλλου χάρη μας κάνουν οι θεοί που διαβιούν μαζί μας και ενίοτε ασχολούνται με εμάς για να τα πάρουν χοντρά.

• Τα κόμματα δεν θα αντιδράσουν ; Έλα καλέ μην αρχίσουμε τα αστεία και είναι σοβαρή υπόθεση. Αυτοί, αν τους πουν ότι κάποιος κλαψουρίζει στο Τρόοδος θα τρέξουν να τον παρηγορήσουν για να πάρουν την ψήφο του, έστω κι αν δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κατρακυλήσουν…Μόλις αρχίσει η πίεση από τους γιατρούς θα υποκύψουν και θα τρέχουν ξοπίσω τους για να ικανοποιήσουν τις όποιες επιθυμίες τους.

• Με βαριά καρδιά φυσικά τα γράφουμε όλα αυτά. Γιατί υπάρχουν και αρκετοί γιατροί – επιστήμονες που δεν έχουν μοναδική έγνοια το χρήμα και τα συμφέροντα τους. Ωστόσο σ’ αυτό τον κυκεώνα των συνδικαλιστικών απαιτήσεων και παραλογισμών …συμπαρασύρονται και λοιδορούνται. Πέστε μου όμως κοινωνία που ακόμη και οι γιατροί συμπεριφέρονται με μοναδικό γνώμονα την απόκτηση χρημάτων, τι αναχώματα έχει να γλιτώσει από την καταστροφή…