ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μπούμερανγκ θα αποδειχθεί η πρόσκληση για κάθοδο της GRECO

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μπούμερανγκ θα αποδειχθεί η πρόσκληση για κάθοδο της GRECO

Κατατεμαχίζουν εκ νέου το πτώμα της αξιοπιστίας τους παραβιάζοντας την διάκριση εξουσιών… οι βουλευτές

• Ανατριχιαστικά έως και αηδιαστικά μεν αλλά ενδεικτικά δε της κατάστασης στην Βουλή. Θα μπορούσε να ήταν ιατρική σχολή όπου οι παθολογοανατόμοι έκαναν την πρακτική τους εξάσκηση. Οπόταν ο κατατεμαχισμός πτωμάτων ήταν η καθημερινή τους ενασχόληση. Εξάλλου δεν υπάρχει και άλλος τρόπος να εκπαιδευτούν στην ανεύρεση των αιτιών θανάτου του ανθρώπου χωρίς αυτή την μέθοδο.

• Στα εν λόγω πρότυπα και οι βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών που φαίνεται ότι θέλουν να μοιάσουν στους παθολογοανατόμους κατατεμαχίζοντας σε λίγους μόνο μήνες και πάλι το πτώμα της πολιτικής τους αξιοπιστίας. Η ενασχόληση τους με την κρίση στην Δικαιοσύνη και η παρέμβαση τους σε μια άλλη εξουσία διαλύοντας και την επονομαζόμενη διάκριση εξουσιών είναι χαρακτηριστικό της δράσης τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις

• Μήπως επενέβη η Δικαιοσύνη όταν οι βουλευτές ψηφίζουν νομοθεσίες που αποδεδειγμένα οδήγησαν στην καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας; Όταν καθημερινά λαϊκίζουν, αλληλοβρίζονται, οδηγούν το επίπεδο της πολιτικής κουλτούρας στο δάπεδο ποιος ασχολήθηκε μαζί τους; Όταν εν γνώσει τους ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους ποιος ασχολήθηκε μαζί τους; Υποκύπτουν και στις ποιο μικρές ομάδες ανθρώπων που προωθούν τα συμφέροντα τους και για μια χούφτα ψήφους προωθούν νόμους που επηρεάζουν την ζωή όλων μας…

• Διερωτάστε γιατί το κάνουν; Τα θέματα της δικαιοσύνης είναι πιασιάρικα. Οπόταν θα ήθελαν ως Επιτροπή Θεσμών της Βουλής να τους προβάλουν τα κανάλια και να πουλήσουν το σύνηθες πνεύμα στους πολίτες. . Θα πείτε το κάνουν από ενδιαφέρον. Α, μπα. Ως θεματοφύλακες του Συντάγματος θα έπρεπε να είναι προσεκτικότεροι και να αφήσουν τον θεσμό της Δικαιοσύνης να τραβήξει τον δικό της δρόμο Α, μπα. Το θέμα αρέσει στους πολίτες και αναμένουν αίμα για να ρουφήξουν …Ναι αφού μας κατάντησαν βρικόλακες.

• Φυσικά αντί να έκαναν ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια του θανάτου της αξιοπιστίας τους στην παρουσία και των ευρωπαίων της GRECO καλύτερα να έκαναν προληπτική ιατρική αλλά φευ , είχαν άλλες έγνοιες και προθέσεις παρά την διαφύλαξη της υγείας της πολιτικής και εν γένει της χώρας.

• Και όταν έρθει η GRECO με το καλό να ρίξει και μια ματιά για τις υποδείξεις της που δεν τηρήθηκαν. Όπως για τον γελοίο νόμο που ψήφισαν περί του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που μάλλον μοιάζει με ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ, τα περί ασυμβιβάστου της ιδιότητας βουλευτής με επαγγελματική δραστηριότητα όπως δικηγόρος και άλλα συναφή.

• Ρε εσείς μπας και κάνατε γκάφα και τελικά θα γίνετε εσείς ρεζίλι στους Ευρωπαίους;