Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ για Ευρωεκλογές και ο Μαρίνος Μουσιούττας

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ για Ευρωεκλογές και ο Μαρίνος Μουσιούττας

Γνωστοποίησε σήμερα την απόφαση του στον Πρόεδρο του κόμματος

Θέση στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος στις επικείμενες Ευρωεκλογές θα βρίσκεται και ο βουλευτής του κόμματος Μαρίνος Μουσιούττας. Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση, για την απόφασή του να αποδεχθεί πρόταση που του έκανε ο Πρόεδρος του Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, ενημέρωσε σχετικά τον κ. Παπαδόπουλο.

Αυτούσια η Γραπτή Δήλωση του Μαρίνου Μουσιούτα:

Με πλήρη σεβασμό και εκτίμηση προς όλα τα στελέχη, τα μέλη αλλά και το σύνολο του υπερήφανου κόσμου του Δημοκρατικού Κόμματος, ενημέρωσα σήμερα τον πρόεδρο του κόμματος, για την απόφαση μου όπως κατέλθω στο ψηφοδέλτιο του ΔΗ. ΚΟ. στις επικείμενες Ευρωεκλογές του 2019.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η Ιστορία του Δημοκρατικού Κόμματος είναι άρρηκτα συνδεμένη με την σύγχρονη πορεία του τόπου μας μέσα στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Ας μην ξεχνάμε πως ο Σπύρος Κυπριανού έθεσε τις βάσεις και ο Τάσσος Παπαδόπουλος σφράγισε και υλοποίησε την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από τα πρώτα μου βήματα στον πολιτικό και κομματικό στίβο, έμαθα να υπηρετώ το κόμμα μου από κάθε μάχιμη θέση. Στρατιώτης και συνοδοιπόρος μαζί με όλους τους συναγωνιστές στη πρώτη γραμμή.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ-Αλληλεγγύη: Ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους στις Ευρωεκλογές (Βίντεο)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο για την άκρως τιμητική πρόταση να δώσω τη μάχη των Ευρωεκλογών του 2019, μέσα από το ψηφοδέλτιο του κόμματος μας.

Μαζί με τον υπερήφανο κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος θα δώσουμε και αυτή την εκλογική μάχη , και μαζί θα οδηγήσουμε το κόμμα μας μπροστά.

Η Κύπρος χρειάζεται ένα δυνατό ΔΗΚΟ στην Ευρώπη και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Δημοκρατικό Κόμμα ακόμη πιο δυνατό.