ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Με αναπαλαίωση των διατηρητέων μοιάζουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για Ευρωεκλογές

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Με αναπαλαίωση των διατηρητέων μοιάζουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για Ευρωεκλογές

Οι ψυχίατροι που προσπάθησαν να ασχοληθούν με τους Κύπριους και να καταγράψουν σε εγχειρίδια τις επιστημονικές τους θέσεις είτε έσκισαν τα πτυχία τους είτε αυτοκτόνησαν.

• Ανακυκλώνονται και βραχυκυκλώνονται στα ίδια πρόσωπα ,ενώ οι ίδιοι τύποι περιφέρονται ως οι εκλεκτοί των κομμάτων, με τους πολίτες να διερωτώνται αν έκαναν λάθος και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων αποτελούν αντίγραφο αντίστοιχο προηγούμενων εκλογών. Οι βουλευτές να γίνουν και ευρωβουλευτές και πάει λέγοντας, ωσάν και σ’ αυτό τον τόπο διαβιούν μόνο καμιά 100στη άνθρωποι που αυτοί και μόνο είναι ικανοί να βρίσκονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων σε οποιεσδήποτε εκλογές και σε όλα τα πόστα.

• Έτσι και στις επερχόμενες εκλογές θα διαπιστώσετε ότι η πολιτική στο Κυπριστάν βρίσκεται σε ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ και έχει περιπέσει σε ανυποληψία η οποία προέρχεται κυρίως από την ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ έως και ΑΠΕΧΘΕΙΑ που νοιώθουν οι πολίτες προς τα κόμματα. Εξ ου και η τεράστια αποχή που ενδέχεται να φθάσει και το 60 % στις Ευρωεκλογές.

• Κοιτάξτε τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που ανακοινώθηκαν και θα διαπιστώσετε την λειψανδρία και την έλλειψη νέων ανθρώπων που βγαίνουν στο πολιτικό προσκήνιο για πρώτη φορά. Κι αν κάποιοι τολμήσουν να είναι στα ψηφοδέλτια θα πατώσουν γιατί οι κομματικοί μηχανισμοί θα τους πολεμήσουν αλλά και οι πολίτες δεν θα τους εμπιστευθούν έστω και αν διαμαρτύρονται. Όπερ μεθερμηνευόμενο φαύλος κύκλος. Τι ψάχνεις αδελφέ μου. Οι ψυχίατροι που προσπάθησαν να ασχοληθούν με τους Κύπριους και να καταγράψουν σε εγχειρίδια τις επιστημονικές τους θέσεις είτε έσκισαν τα πτυχία τους είτε αυτοκτόνησαν.

• Φυσικά ένας εκ των λόγων που η απουσία νέων ανθρώπων είναι εμφανής στα ψηφοδέλτια αποτελεί και το γεγονός ότι για να μπεις στα στεγανά των κομμάτων χρειάζεται να προσκυνήσεις αρκετές κατουρημένες ποδιές και να γίνεις έρμαιο στις ορέξεις του κάθε κομματόσκυλου. Οπόταν ποιος νέος άνθρωπος με αξιοπρέπεια θα καταδεχθεί να υποκύψει στις ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ;

• Έτσι βλέπουμε στο ΑΚΕΛ να είναι σχεδόν προδιαγραμμένο ότι θα εκλεγούν ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Στον ΔΗΣΥ θα είναι και πάλι ο Ευρωβουλευτής ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και ενδεχομένως ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ. 

• Φυσικά να γνωρίζετε ότι όπως σας έχει επανειλημμένως σημειώσει η στήλη δεν τους ενδιαφέρει αν θα πάτε να ψηφίσετε. Μάλλον τους βολεύει γιατί όσοι πάνε να ψηφίσουν θα είναι ελεγχόμενοι οπόταν θα εκλέξουν εκείνους που επιθυμούν. Τα περί ΚΟΛΟΒΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τα ακούνε βερεσέ.

• Όπως έλεγε και αρχηγός κόμματος γιατί δηλαδή στο Κυπριστάν πρέπει να ψηφίζουν πάνω από 50 %; Ο πλανητάρχης εκλέγεται με 40 % των ψήφων, οπόταν σωπάστε και δεχθείτε ότι σας κάνουν. Και μετά να διαμαρτύρεστε στον κουρέα, στον καφενέ και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Ποιος σας ακούει;