Στην Κύπρο ο Αντιπρόεδρος της ΕΕ, Γίρκι Κατάινεν

Στην Κύπρο ο Αντιπρόεδρος της ΕΕ, Γίρκι Κατάινεν

Ο κ. Κατάινεν θα πραγματοποιήσει διάλογο με τους πολίτες σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν θα επισκεφθεί την Κύπρο στις 27 και 28 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Το Υπουργικό ενέκρινε το Εθνικό Σχέδιο για Ενέργεια και Κλίμα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Κατάινεν θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη, τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη. Επίσης, ο κ. Κατάινεν θα συμμετάσχει σε κοινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων υπό την προεδρία του Γιώργου Λιλλήκα και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού υπό την προεδρία του Άγγελου Βότση.

Ο κ. Κατάινεν θα είναι ο κύριος ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνεται από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ (ΕΛΚ) Αβέρωφ Νεοφύτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέραςΔιαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ο κ. Κατάινεν θα πραγματοποιήσει διάλογο με τους πολίτες σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης και τις καθοριστικές τάσεις του αύριο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Hilton Cyprus Hotel από τις 14:30 έως τις 16:00 και είναι ανοικτή για το κοινό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ