Αυτοί είναι οι εκλεκτοί της Δημοκρατικής Παράταξης για τις Ευρωεκλογές

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί της Δημοκρατικής Παράταξης για τις Ευρωεκλογές

Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου και οι υπόλοιποι

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την οποία η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ οριστικοποιεί τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της για τις ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, η ηγεσία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ υλοποιεί την απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που λήφθηκε στις 19 Ιανουαρίου, 2019, που προέβλεπε την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμπληρώθηκαν οι θέσεις στο ΔΗΣΥ - Όποιος/α βάλει επιπλέον σημαίνει εκλογές

Το προφίλ των υποψηφίων

Όσον αφορά στο προφίλ των υποψηφίων, πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, που ξεχωρίζουν για τη μόρφωση, τις ικανότητες, την επαγγελματική σταδιοδρομία τους, την προσφορά τους στα κοινά και τη συμμετοχή τους στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Πρόκειται για άτομα με υψηλές διακρίσεις στον τομέα των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων, που είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη της ευθύνης με συνέπεια, όραμα και με ολοκληρωμένες προτάσεις για την κοινωνία.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές οι οποίοι θέτουν τους εαυτούς τους ενώπιον της κρίσης των πολιτών είναι:

1. Γιάννος Λακκοτρύπης – Εκτελεστικός Διευθυντής

2. Ιάκωβος (Βάκης) Ιακώβου – Εγκεκριμένος Λογιστής

3. Μαρίνος Κλεάνθους – Δικηγόρος – Δημοτικός Σύμβουλος

4. Μιχάλης Ιωάννου – Δικηγόρος

Οι δυο επόμενες θέσεις θα καλυφθούν με πρόσωπα που θα προτείνει ο Πρόεδρος της Παράταξης στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ως αριστίνδην υποψήφιους. Για την πρώτη από τις δυο θέσεις, ο Πρόεδρος της Παράταξης κ. Μάριος Καρογιάν θα προτείνει, το όνομα της τέως Ευρωβουλευτού κας. Αντιγόνης Παπαδοπούλου.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο δεύτερος αριστίνδην υποψήφιος θα προταθεί ενώπιον της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, η οποία σε έκτακτη συνεδρία θα επικυρώσει το ψηφοδέλτιο.

Η σύνθεση του ευρω-ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ αντανακλά τη δυναμική που αναπτύσσεται στο χώρο που η Παράταξη εκφράζει.

Νέα πρόσωπα, έμπειροι άνθρωποι, δοκιμασμένοι επαγγελματίες και στελέχη με σημαντική κοινωνική προσφορά δίνουν το στίγμα της πορείας που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ακολουθεί, φιλοδοξώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κυπριακού λαού για δυναμική ανανέωση του πολιτικού συστήματος.