Στην υπηρεσία της πατρίδας έθεσε εαυτόν ο Λούκας Φουρλάς

Στην υπηρεσία της πατρίδας έθεσε εαυτόν ο Λούκας Φουρλάς

Τι δήλωσε ο ίδιος

Στην υπηρεσία της πατρίδας και της κοινωνίας έθεσε τον εαυτό του με την απόφασή του να κατέλθει ως αριστίνδην υποψήφιος για τις επικείμενες ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο Λουκάς Φουρλάς, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα.

Διαβάστε επίσης: «Έκλεισε» και ο Λ. Φουρλάς ως αριστίνδην - Ο Νουρής επικεφαλής της προεκλογικής ΔΗΣΥ

Ο κ. Φουρλάς είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος είπε ότι τον επέλεξε ως αριστίνδην «γιατί θα παραμείνει αυτός που είναι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο κ. Νεοφύτου είπε «Λουκά μου, εδώ που έφθασες λίγο δεν είναι. Αυτά που έκανες, μεγάλη δόξα. Στο σκαλί για να πατήσεις τούτο, πρέπει με το δικαίωμά σου πολίτης να’ σαι εις των ιδεών την πόλη. Και εσύ αγαπητέ μου (Λουκά) Φουρλά, δικαιωματικά είσαι πολίτης εις των  ιδεών την πόλη. Και επάξια και με μεγάλη χαρά το σκαλί σου το προσφέρω».

Απαντώντας, ο κ. Φουρλάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, σημειώνοντας «με υποδεχθήκατε με Καφάβη και θα πω ότι θα φροντίσω να απολαύσω τη διαδρομή και να προσπαθήσω και για τον προορισμό. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που πρέπει να πούμε είτε το μεγάλο ναι είτε το μεγάλο όχι, και επιλέγω αυτή τη δεδομένη στιγμή να πω το μεγάλο ναι και να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της πατρίδας μου και της κοινωνίας».

Ο κ. Φουρλάς είπε ότι έχει μάθει να πορεύεται  στη ζωή «με αξιοπρέπεια και με ήθος, αυτό θα πράξω και αυτή τη φορά μέχρι τέλους. Μπαίνω καθαρός, θα βγω καθαρός έχοντας μπροστά μου μόνο τον άνθρωπο τον οποίο σκοπεύω να υπηρετήσω. Ευχαριστώ που μου δίνετε αυτή την ευκαιρία και την τιμή να είμαι αριστίνδην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του που ευρωπαϊκού κόμματος της Κύπρου, του ΔΗΣΥ».

Απαντώντας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σημείωσε: «είπες ότι θα παραμείνεις αυτός  που είσαι, γι΄ αυτό σε επέλεξα. 'Οχι για να αλλάξεις.  Αν ήταν για να αλλάξεις δεν θα ήσουν η επιλογή», για να πάρει την απάντηση από τον Λουκά Φουρλά πως «είναι λίγο αργά γι’ αυτό».

 
Πηγή: ΚΥΠΕ