Καταγγελίες για Δημοτικό Σύμβουλο - «Όποιος διαφωνήσει θα τον παίξω»

Καταγγελίες για Δημοτικό Σύμβουλο - «Όποιος διαφωνήσει θα τον παίξω»

Τι αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ στην ανακοίνωση του

Σε καταγγελία στον Υπουργό Εσωτερικών και στην Αστυνομία προέβη ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, Δημήτρης Δημητρίου (Σαβουλλή) σχετικά με δημόσια τοποθέτηση που φέρεται να έκανε Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ.

Διαβάστε επίσης: Κ. Κωνσταντίνου: «Ψευδώς» αναφέρθηκε ότι πήρα δάνειο προσωπικά 2,5 εκ. ευρώ

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

Κατά την τελευταία συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου που έγινε στις 7/3/2019, παρόντων όλων των Δημοτικών Συμβούλων, του Δημάρχου και Αντιδημάρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗ.ΣΥ κ. Νίκος Κάρουλλας απείλησε ότι οποιοσδήποτε Δημοτικός Σύμβουλος διαφωνήσει με ανακοίνωση που θα βγάλει ο Δήμος Αμμοχώστου σχετικά με την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου, θα «τον καθαρίσει και θα τον παίξει».

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Επιθυμώ και δημόσια να καταδικάσω την πιο πάνω συμπεριφορά. Ήδη έχω προβεί σε καταγγελία στον Υπουργό Εσωτερικών και στον Υπαρχηγό Αστυνομίας. Επίσης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισα να απέχω από το επικείμενο ταξίδι που διοργανώνει ο Δήμος στο Μεσολόγγι καθώς και από όλες τις δημοσιογραφικές διασκέψεις του Δήμου επειδή θεωρώ ότι το περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εκδίδει ο Δήμος δεν συμβαδίζει με τις πράξεις και διεκδικήσεις που θα έπρεπε δυναμικά να προτάσσει για την επιστροφή της πόλη της Αμμοχώστου.