Θα πάει στον φιλικό αγώνα ο ΠτΔ παρά την ξαφνική... κωλοτούμπα του Ακιντζί

Θα πάει στον φιλικό αγώνα ο ΠτΔ παρά την ξαφνική... κωλοτούμπα του Ακιντζί

Στη νεκρή ζώνη, που ζητά ο Ακιντζί, δεν υπάρχει καν γήπεδο!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της τουρκοκυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας MTG «εκεί όπου προσκλήθηκε και όπως απάντησε θετικά», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προσκλήθηκε από την αρχή σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο της Πύλας και απάντησε θετικά στην πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης: Μετάνιωσε ο Ακιντζί - Μόνο αν γίνει στη νεκρή ζώνη θα πάει στον φιλικό αγώνα

Σημειώνεται ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε δια του εκπροσώπου του σήμερα ότι θα παρευρεθεί στον αγώνα, μόνο αν αυτός διεξαχθεί στη νεκρή ζώνη και όχι σε γήπεδο στις ελεύθερες περιοχές.

Οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι από την αρχή η διευθέτηση ήταν για το γήπεδο της Πύλας και ότι στη νεκρή ζώνη δεν υπάρχει γήπεδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού ανέφερε ότι τα Ηνωμένα Έθνη μετέφεραν τον αγώνα, ωστόσο οι κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι αυτό δεν ισχύει.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάει όμως εκεί όπου προσκλήθηκε και όπως απάντησε θετικά», αναφέρουν οι πηγές.

Προσθέτουν ότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν πει, όταν ερωτήθηκαν, ότι μερικές ώρες πριν δεν μπορούν να κάνουν άλλες διευθετήσεις.