Συμμαχία σε Αβέρωφ: «Να οδηγηθούμε σε βουλευτικές εκλογές»

Συμμαχία σε Αβέρωφ: «Να οδηγηθούμε σε βουλευτικές εκλογές»

«Αν ο κύριος Νεοφύτου εννοεί τα όσα λέει έχει την ευκαιρία να το αποδείξει» αναφέρει η Συμμαχία πολιτών

Σε απαντητική ανακοίνωση τύπου προχώρησε σήμερα η Συμμαχία πολίτων προς τον Προέδρο του ΔΗΣΥ σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του για αυτοδιάλυση της Βουλής. 

Διαβάστε επίσης: Επιμένει σε αυτοδιάλυση ο Αβέρωφ – «Θέλω ακόμα 10 ψήφους»

Ανακοίνωση της Συμμαχίας:  

Αν ο κύριος Νεοφύτου εννοεί τα όσα λέει έχει την ευκαιρία να το αποδείξει. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Να μιλήσει ο λαός.

Το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής για τον Συνεργατισμό ξεκάθαρα καταλογίζει ευθύνες τόσο στην Κυβέρνηση και τον Υπουργό Οικονομικών όσο και στα κόμματα ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ που έλεγχαν τον Συνεργατισμό πριν το 2013.

Ο κύριος Νεοφύτου δήλωσε χθες από το βήμα της Βουλής πως είναι έτοιμος να στηρίξει το Σχέδιο Απόφασης της Συμμαχίας Πολιτών και του κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών φτάνει τα κόμματα να αναλάβουν εμπράκτως την ευθύνη που τους αναλογεί και να οδηγηθούμε σε βουλευτικές εκλογές.

Ως Συμμαχία Πολιτών σηκώνουμε το γάντι και αποδεχόμαστε την πρόταση. Αν ο κύριος Νεοφύτου εννοεί τα όσα είπε και δεν είναι ακόμη ένα επικοινωνιακό του πυροτέχνημα εμείς είμαστε έτοιμοι.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Να αναλάβουν τα κόμματα που κατονομάζονται στο πόρισμα ως υπεύθυνα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού μαζί με την Κυβέρνηση την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί και να οδηγηθούμε σε Προεδρικές και Βουλευτικές εκλογές.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!