Καρογιάν: Ψηφίζοντας Δημοκρατική Παράταξη, λέμε Ναι σε ισχυρό κέντρο

Καρογιάν: Ψηφίζοντας Δημοκρατική Παράταξη, λέμε Ναι σε ισχυρό κέντρο

"Κύπρος και η ΕΕ βρίσκονται μπροστά σε προκλήσεις που διακυβεύουν το μέλλον τους"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν είπε πως η ΔΗΠΑ μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία της συμμετοχής της στις ευρωεκλογές και με τους υποψηφίους της θα δώσει τη μάχη της εκπροσώπησης του αυθεντικού κέντρου, την αναγέννησή του και την ανάκτηση του αγωνιστικού του ρόλου στα πολιτικά πράγματα της Κύπρου και της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με καλόγρια: Δείτε τι την έπιασαν να κάνει (Φωτος)

Μιλώντας μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του Κόμματός του για τις Ευρωεκλογές στο Συνεδριακό Κέντρο, ανέφερε πως και η Κύπρος και η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται μπροστά σε προκλήσεις που διακυβεύουν το μέλλον τους, τη συνοχή τους, την προοπτική τους και βρίσκονται αντιμέτωπες με τα άκρα που απειλούν τη Δημοκρατία, την ανάπτυξη και την πρόοδό τους.

"Αναζητούν τη διέξοδο από μια πολυεπίπεδη κρίση που κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα, τις οικονομικές ελίτ, τη δημόσια διοίκηση, το ίδιο τους το μέλλον. Χρειάζεται διάλογος και συνεννόηση, προβληματισμός και φαντασία για την εξεύρεση των σύνθετων λύσεων που μπορούν να δοθούν στα σύνθετα προβλήματα της εποχής μας" , ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Είπε ότι ο διάλογος αυτός πρέπει να γίνει με ενότητα και συνεργασία, μετριοπάθεια και σύνεση, λογισμό και όραμα και πρόσθεσε πως αυτό το δρόμο καλεί το κόμμα του τον κυπριακό λαό να ακολουθήσει ,στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Παράταξης.
 
"Μαζί θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, να ξαναζωντανέψουμε τις ελπίδες για ένα καλύτερο, παραγωγικότερο και δημιουργικότερο αύριο. Είναι η ώρα να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας και να χαράξουμε μια νέα πορεία, με ένα νέο όραμα", ανέφερε.

Κατέληξε λέγοντας πως ψηφίζοντας Δημοκρατική Παράταξη λέμε ΝΑΙ σε ένα ισχυρό Κέντρο και ΝΑΙ στη μετριοπάθεια και την ελπίδα, κάνοντας τη διαφορά και την έκπληξη των Ευρωεκλογών

Οι υποψήφιοι της ΔΗΠΑ είναι οι: Ελευθέριος Δημητρίου, Βάκης Ιακώβου, Μιχάλης Ιωάννου, Γιάννος Λακκοτρύπης, Μαρίνος Κλεάνθους, Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ