ΑΚΕΛ: «Χωρίζουν σε πατριώτες και μη» - Κυβέρνηση: «Υποβάλλονται από κομματικές σκοπιμότητες»

ΑΚΕΛ: «Χωρίζουν σε πατριώτες και μη» - Κυβέρνηση: «Υποβάλλονται από κομματικές σκοπιμότητες»

Τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές

Oι προεκλογικές «κορόνες» άρχισαν. Η αντιπαράθεση ΑΚΕΛ - Κυβέρνησης είναι λυσσαλέα.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου μίλησε για πανικό. Όπως είπε: «Δυστυχώς για το ΔΗΣΥ, ο πανικός της ηγεσίας του φαίνεται να είναι κολλητικός. Μεταδόθηκε και στον κ. Αναστασιάδη, μετατρέποντάς τον από πρόεδρο σε κομματάρχη. Γιατί μόνο ο πανικός μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος, που υποτίθεται θα “ένωνε δυνάμεις”, διαχωρίζει τους Κυπρίους σε πατριώτες και μη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Απαντώντας στον κ. Στεφάνου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι «το ΑΚΕΛ εθελοτυφλεί απέναντι στις επιθετικές μεθοδεύσεις της Τουρκίας και την απροθυμία της τουρκικής πλευράς για πραγματική διαπραγμάτευση και να επιρρίπτει συνεχώς ευθύνες στον Πρόεδρο και, τελικά, στην ελληνοκυπριακή πλευρά.


Είναι αυτή η παραγνώριση των πραγματικών δεδομένων και της εντελώς αρνητικής στάσης της Τουρκίας, προκειμένου να επινοηθεί φταίξιμο στο δικό μας Πρόεδρο, που μπορεί να έχει διχαστική επίδραση. Δυστυχώς, η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί σε μια τέτοια πολιτική συμπεριφορά είναι ότι υποβάλλεται από κομματικές σκοπιμότητες. Και αυτό δεν αφορά τον ίδιο τον λαό, αλλά την ηγεσία του ΑΚΕΛ».