Ερντογάν για Αιγαίο-Μεσόγειο: Ο Αλλάχ να τους δώσει φώτιση (Βίντεο)

Ερντογάν για Αιγαίο-Μεσόγειο: Ο Αλλάχ να τους δώσει φώτιση (Βίντεο)

Ο Τούρκος Πρόεδρος ισχυρίστηκε ακόμη ότι στις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη είχαν υφαρπαχτεί 15 χιλιάδες ψήφοι

Φώτιση από τον Αλλάχ σε εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται ότι γίνεται, δήθεν, σφετερισμός των δικαιωμάτων της Τουρκίας στην Κύπρο, ζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν υπονοώντας την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Ο Τούρκος Πρόεδρος ισχυρίστηκε ακόμη ότι στις εκλογές της 31 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη είχαν υφαρπαχτεί 15 χιλιάδες ψήφοι.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε: “Εύχομαι ο Αλλάχ να φωτίσει αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται τα βήματα που γίνονται προς την κατεύθυνση του σφετερισμού των δικαιωμάτων μας στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απειλή πολέμου από τους Τούρκους: Με τους S-400 θα κάνουμε το Αιγαίο «τουρκική λίμνη»

Ευχήθηκε ακόμη “ο θεός να δώσει φώτιση σε εκείνους που παρότι που έχουμε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις μας, δεν έχουν καταφέρει να δώσουν λύση και  που έχουν εμμονές για να μην γίνουμε μέλος της ΕΕ”.

Αναφερόμενος στην Ουάσινγκτον είπε ακόμη:  “Λέω να δείξει τις πραγματικότητες σε εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική των ΗΠΑ στην περιοχή που επιμένει να δημιουργεί ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας και το στόχο της να απειλεί την Τουρκία συνεχώς με κυρώσεις”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Πάντως ο Τούρκος Πρόεδρος σχολίασε για πρώτη φορά και την απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου (YSK) να ακυρώσει τις εκλογές της 31ης Μαρτίου στον Μητροπολιτικό Δήμο Κωνσταντινούπολης και να κηρύξει επαναληπτικές στις 23 Ιουνίου.

“Έχουν υφαρπαχτεί 15 χιλιάδες ψήφοι του εκλογικού σώματος", ισχυρίστηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στηρίζοντας την απόφαση του YSK. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “ακόμη και αν μέρος των λαθών που έγιναν ήταν από απροσεξία, σε ένα σημαντικό μέρος έγιναν εκ προθέσεως”. “Τα λάθη δεν έγιναν με το ίδιο ποσοστό και στα άλλα κόμματα, μόνο στις ψήφους του ΑΚΡ υπήρξε συγκεκριμένη διαφορά”.
Πάντως ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως ήταν έτοιμοι να αποδεχτούν με σεβασμό το αποτέλεσμα ωστόσο στη συνέχεια μετά από έρευνα των αποτελεσμάτων και αφού ξεκαθάρισαν οι ενστάσεις για τις άκυρες ψήφους ενώπιόν τους είχαν μια άλλη εικόνα. 

Πηγή: ΚΥΠΕ