Στέφανος Στεφάνου: "Όχι κύριε Πρόεδρε, το ΑΚΕΛ δεν διαστρέβλωσε τα λόγια σας"

Στέφανος Στεφάνου: "Όχι κύριε Πρόεδρε, το ΑΚΕΛ δεν διαστρέβλωσε τα λόγια σας"

Τι απαντά ο Εκπροσώπος Τύπου του ΑΚΕΛ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Όχι κύριε Πρόεδρε, το ΑΚΕΛ δεν διαστρέβλωσε τα λόγια σας", απαντά ο Εκπροσώπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αυτούσια η ανακοίνωση:

"Όχι κύριε Πρόεδρε, το ΑΚΕΛ δεν διαστρέβλωσε τα λόγια σας. Αυτά έχουν καταγραφεί από τις κάμερες και είναι αναρτημένα τόσο στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, όσο και στο διαδίκτυο.

Κατά λέξη είπατε τα εξής: «Δεν μπορούν τα μηδενικά να μιλούν για τους άριστους ή εκείνους που αρίστευσαν». Ποιο ξεκάθαρη δεν μπορούσε να ήταν η αναφορά σας.

Και αντί, κύριε πρόεδρε, να ζητήσετε «συγγνώμη» γιατί με τα όσα είπατε προσβάλλετε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, απλούς ανθρώπους, εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους, μάς κατηγορείτε και από πάνω ότι διαστρεβλώσαμε τάχα τα λόγια σας.

Με τον τρόπο αυτό, κύριε πρόεδρε, δεν αφήνετε κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι δυστυχώς από πρόεδρος της χώρας μετατραπήκατε, για μια χούφτα ψήφους, στη χειρότερη έκδοση κομματάρχη.

Με τα όσα είπατε επαναβεβαιώσατε ξανά ότι δεν σας ενδιαφέρει τι λέει η κοινωνία, ότι δεν αντέχετε την κριτική και προσπαθείτε να αποκρύψετε τα αποτελέσματα της πολιτικής σας, τα οποία ευνοούν τους λίγους και προνομιούχους και ταλαιπωρούν τους πολλούς."