Προδρόμου: Δεν αποδίδουμε ευθύνες στο ΑΚΕΛ για την Τουρκία, αυτή είναι δική τους προσέγγιση

Προδρόμου: Δεν αποδίδουμε ευθύνες στο ΑΚΕΛ για την Τουρκία, αυτή είναι δική τους προσέγγιση

Τι απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ

Η κυβέρνηση δεν αποδίδει ευθύνες στο ΑΚΕΛ για την επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας, αντίθετα αυτή είναι η προσέγγιση του ΑΚΕΛ που επιρρίπτει την ευθύνη στους χειρισμούς του Προέδρου, υποσκάπτοντας τις κοινές προσπάθειες για απόκρουση της τουρκικής επίθεσης, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Προδρόμου: Το ΔΗΚΟ παραβλέπει επιθέσεις κατά πολιτικών και μέτρων που το ίδιο στήριξε

«Σχετικά με σημερινή τοποθέτηση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε κανείς άλλος από την Κυβέρνηση θα διανοείτο να αποδώσει ευθύνες στο ΑΚΕΛ για την επιθετική συμπεριφορά και για όσα εναντίον της Κύπρου κάνει η Τουρκία», αναφέρει ο κ. Προδρόμου.
 
Τουναντίον, σημειώνει, «αυτή είναι δυστυχώς η προσέγγιση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, ο οποίος δεν διστάζει να αποδώσει τις παράνομες επιθετικές ενέργειες και τον επεκτατισμό της Τουρκίας σε ‘χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη’».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά, συνεχίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και προσθέτει πως «εδώ είναι που φαίνεται ότι το ΑΚΕΛ, διαφοροποιούμενο από όλες τις πολιτικές δυνάμεις πολιτεύεται με έναν τρόπο που τελικά υποσκάπτει τις κοινές προσπάθειες να αποκρούσουμε την τουρκική επίθεση εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας, του κυπριακού λαού και των κυριαρχικών δικαιωμάτων του κράτους μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ