Προδρόμου: Ο Πρόεδρος δεν καταφέρθηκε εναντίον πολιτών, αντίθετα σέβεται τον κόσμο της αριστεράς

Προδρόμου: Ο Πρόεδρος δεν καταφέρθηκε εναντίον πολιτών, αντίθετα σέβεται τον κόσμο της αριστεράς

Ο Πρόεδρος έκρινε την ηγεσία και τις πολιτικές του ΑΚΕΛ, δηλώνει ο Κ.Ε

Ο Πρόεδρος δεν καταφέρθηκε εναντίον πολιτών, αντίθετα είπε ότι σέβεται τον κόσμο της αριστεράς, αναφέρει σε γραπτή του απάντηση στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας πως ο Πρόεδρος έκρινε την ηγεσία και τις πολιτικές του ΑΚΕΛ.

«Αν το ΑΚΕΛ είχε πράγματι διαβάσει την ομιλία του Προέδρου θα είχε διαπιστώσει ότι κάθε άλλο παρά έχει κατακρίνει ή καταφέρθηκε εναντίον πολιτών. Τουναντίον διευκρίνισε ότι δεν μιλά για τον κόσμο της αριστεράς, τον οποίο επί λέξει είπε ότι σέβεται», αναφέρει η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Διαβάστε επίσης: Προδρόμου: Δεν αποδίδουμε ευθύνες στο ΑΚΕΛ για την Τουρκία, αυτή είναι δική τους προσέγγιση

Προσθέτει ότι «ο Πρόεδρος έκρινε την ηγεσία και τις πολιτικές που οδηγούν σε μηδενικά. Μηδενικά, όπως είπε, είναι στην πολιτική. Αν και φέρνοντας κατά νου τα όσα έκαναν στη χώρα η ηγεσία και οι πολιτικές του ΑΚΕΛ, ίσως θα έπρεπε να πάμε στο υπό το μηδέν», όπως αναφέρει.

Ο κ. Προδρόμου επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα της πολιτικής της διακυβέρνησης Αναστασιάδη δεν κρύβονται. «Είναι οι δεκάδες χιλιάδες που το ΑΚΕΛ είχε στείλει στην ανεργία και τώρα έχουν εργασία. Είναι οι δεκάδες χιλιάδες ευάλωτοι συμπολίτες μας που στηρίζονται με το ΕΕΕ. Είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτοί που έχουν δει να αφαιρούνται αποκοπές απολαβών που επέβαλε η κυβέρνηση ΑΚΕΛ», προσθέτει.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

«Είναι τα πλεονάσματα του κράτους που επιτρέπουν ένα οργασμό έργων σε πόλεις και κοινότητες, παντού σ’όλη την Κύπρο. Είναι το Γενικό Σχέδιο Υγείας που μετά από δεκαετίες τώρα εφαρμόζεται. Είναι η συμφωνία για σταδιακή αποκατάσταση της ΑΤΑ, την οποία είχε καταργήσει η κυβέρνηση ΑΚΕΛ», συμπληρώνει.
 
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος συνεχίζει σημειώνοντας πως τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Αναστασιάδη τα διαπιστώνουν με ευνοϊκά σχόλια οι ευρωπαϊκές Αρχές -εκείνες που το ΑΚΕΛ έφερε εδώ ως Τρόικα - το ΔΝΤ και οι Οίκοι Αξιολόγησης που αποκατέστησαν την κυπριακή οικονομία σε επενδυτική βαθμίδα.

«Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης δεν κρύβονται. Απλώς το ΑΚΕΛ μη μπορώντας να δει το καλό της χώρας, τα μηδενίζει», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ