Πρ. Προδρόμου: «Το ΑΚΕΛ έχει θράσος»

Πρ. Προδρόμου: «Το ΑΚΕΛ έχει θράσος»

Μίλησε για μηδενισμό από το κόμμα της αντιπολίτευσης

Για θράσος από το ΑΚΕΛ  έκανε αναφορά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου απαντώντας στο κόμμα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο,: 
 
 
«H συμπεριφορά ενός κόμματος το οποίο με τις πολιτικές του επτώχευσε τη χώρα γεμίζοντάς την ανέργους και κοινωνικά παντοπωλεία και αφού έκοψε μισθούς, επιδόματα και ΑΤΑ, έφερε στην Κύπρο την Τρόϊκα, ενώ τώρα έρχεται να επιτεθεί σε μια διακυβέρνηση της σταθερής ανάπτυξης, της δραστικής μείωσης της ανεργίας, των πλεονασμάτων που γεμίζουν την Κύπρο επενδύσεις και έργα, μια μόνο λέξη μπορεί να την περιγράψει: θράσος».
 
Ο κ. Προδρόμου, ανέφερε ότι:
 
 Όταν το ΑΚΕΛ διερωτάται ποιό είναι το έργο που μηδενίζει, θα πρέπει να δει δίπλα του: 
-     Τις 27 από τις 50 χιλιάδες ανέργων που έχουν βρει απασχόληση.
 
-     Τις δεκάδες χιλιάδες ευάλωτων νοικοκυριών που αντί να αφήνονται αβοήθητα στη μοίρα της απόλυτης φτώχειας που τους επιφύλαξε η διακυβέρνησή του, βρήκαν στήριγμα από το Ε.Ε.Ε..
 
-      Τα πλεονάσματα του κράτους στη θέση ελλειμμάτων των 5,1 δισεκατομμυρίων  από τους πέντε προϋπολογισμούς που σχεδίασε, και τα οποία επιτρέπουν σήμερα η Κύπρος ολόκληρη να είναι γεμάτη έργα και αναπτύξεις.
 
-     Το Γενικό Σχέδιο Υγείας που αυτές τις μέρες προχωρά σε εφαρμογή, αφού στα χρόνια της δικής του διακυβέρνησης είχε παραμείνει ανεκπλήρωτη υπόσχεση.
 
-      Τις άλλες μεταρρυθμίσεις που συνεχώς βελτιώνουν την Κύπρο.